ADATA predstavlja novi A10050QC High Speed Power Bank

ADATA predstavlja novi A10050QC High Speed Power Bank

ADATA predstavlja novi A10050QC High Speed Power Bank

Veoma brzo punjenje uz Qualcomm Quick Charge 3.0 plus dva dodatna porta 4,6 A/23 W

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND Flash proizvoda i dodatne mobilne opreme danas je predstavila A10050QC spoljnu bateriju, s najbržim punjenjem koju je ova kompanija do sada objavila. Ovaj proizvod zvanično je opremljen Qualcomm Quick Charge 3.0 tehnologijom za brzo punjenje i ima dva izlazna priključka – jedan USB-C i jedan USB-A. Ulazni priključak je USB-C. Kapaciteta 10.050 mAh power bank je izrađen u galvanizovanom kućištu, s teksturom koja olakšava držanje i koristi japanske Panasonic ćelije uz šestostruku zaštitu da bi obezbedio sigurnost za korisnike, uređaje i okolinu.

Qualcomm Quick Charge 3.0: do četiri puta brže punjenje nego kod standardnih baterija

ADATA je bazirala A10050QC na Quick Charge 3.0 tehnologiji. Uz ove karakteristike, power bank je 40% efikasniji nego uređaji koji koriste prethodnu, Quick Charge 2.0 tehnologoiju, i mogu da napune neke uređaje čak i do četiri puta brže nego eksterne baterije bez Quick Charge tehnologije. A10050QC može da napuni tipični 5” smartfon s praznom baterijom do 80% za samo 30 minuta.

Dva porta, dodatna praktičnost i sinhronizovano punjenje/pražnjenje

Dva izlazna porta omogućavaju dodatnu fleksibilnost jer korisnici mogu da pune dva uređaja odjednom. Štaviše, power bank ima USB-C i USB-A izlaz čime se dobija šira kompatibilnost. USB-C izlaz podržava do 18W za brzo punjenje, a dva porta kombinovano mogu da isporuče 4,6 A (tipičan power bank isporučuje struju od 2,1 A). A10050QC ima i sinhronizovano punjenje/pražnjenje, što znači da možete bezbedno da ga punite dok on napaja uređaje. Za brzo dopunjavanje power bank uređaja, ulaz podržava struju od 2,5 A – više nego uporedivi proizvodi i to rezultuje kraćim vremenom dopunjavanja.

Inteligentna regulacija napona

Kao dodatak Quick Charge 3.0 tehnologiji, inženjeri kompanije ADATA su ugradili i INOV tehnologiju u A10050QC, što znači Intelligent Negotiation for Optimum Voltage. Power bank aktivno detektuje priključene uređaje i menja napon punjenja između 5 V i 12 V da bi održao efikasnost punjenja, smanjio zagrevanje i produžio radni vek ćelija.

Premijum komponente i najviši bezbednosni standardi

A10050QC predstavlja Panasonic punjive ćelije proizvedene u Japanu i ADATA elektroniku proizvedenu na Tajvanu koja obezbeđuje šestostruku zaštitu od prepunjavanja, prenapona, pregrevanja i kratkog spoja. Stilosko galvanizovano i teksturirano kućište omogućava lako i sigurno držanje, a prošlo je rigorozne testove na vatru i udarce, što obezbeđuje sigurnu i dugotrajnu upotrebu.