Putem živog prenosa internetom u zakazano vreme samo se priključite na besplatnu webinar prezentaciju i predavanje/prezentacija/obuka se održava kod vas. ARCHICAD 19 WEBINAR će se održati 24. i 25. novembra (birate termin koji vam odgovara) i predstaviće vam ne samo novine iz nove verzije softvera, nego će vam pokazati kako da vaš kreativni proces rada neprekidno “teče”.

Profesionalna vizuelizacija, upravljanje revizijama, bolja PDF podrška, IFC format su neke od tema koje će predavači Andrej Hirjovatij, Gordana Radonić i Žolt Ivanovič demonstrirati iz ARCHICAD-a 19.

09 sept 2013 Embarcadero RAD XE5

Webinar pruža mogućnost da u bilo kom trenutku putem ugrađenog sistema za razmenu poruka (chat opcija) postavite pitanje ili ostavite komentar. Nakon završene prezentacije, predavači odgovaraju na vaša postavljena pitanja ili demonstriraju rešenja na iznete probleme.

ARCHICAD 19 WEBINAR je samo jedna u nizu mogućnosti učenja i interakcije sa ARCHICAD instruktorima. hiCAD je pripremio niz onlajn treninga koji će vam omogućiti da putem interneta dobijete pravi “privatni čas” i to opet kod vas na ekranu računara. hiCAD treninzi će se održavati u mesecu decembru, po 2 treninga nedeljno, u 2 termina, svaki put sa drugačijom temom.

Pogledajte raspored svih termina i tema na stranici: http://www.hicad.rs/2015/11/archicad-19-webinari/