Canon nagrade za najbolje na Human district foto konkursu

Kompanija Canon podržava Human district foto konkurs na koji autori mogu da šalju svoje fotografije do 2. novembra. Human district foto konkurs se održava svake godine i ima za cilj iniciranje diskusije o ljudskim pravima, izgradnju kapaciteta stejkholdera i pružanje platforme za razvijanje partnerstva i saradnje po pitanju ljudskih prava.

canon-objektiv

Tema ovogodišnjeg foto konkursa čiji je organizator Centar za promociju ljudskih i manjinskih prava i održivi razvoj „Human District“ je tolerancija. Prijava na konkurs se vrši putem formulara i slanjem fotografija na web stranicu: www.humandistrictfestival.com/vesti/human-district-foto-konkurs. Jedini preduslov je da fotografija odgovori na zadatu temu, da bude autorsko delo kandidata na konkursu, kao i da ne sme da sadrži vulgaran sadržaj, odnosno da ne propagira rasnu, polnu ili versku netrpeljivost.

Autori koji budu izabrani za najuži krug imaće i šansu da pokažu svoje radove na izložbama povodom Međunarodnog dana tolerancije 16. novembra. Takođe, najbolje očekuju vredne Canon nagrade – Digitalni kreativni kamkorder Canon LEGRIA mini (http://www.canon.rs/for_home/product_finder/camcorders/digital_creative_camcorder/legria_mini/) koji sa funkcijom Wi-Fi omogućava da snimate sebe i budete deo svojih video zapisa; Kompaktan Canon SELPHY CP910 (http://www.canon.rs/for_home/product_finder/printers/direct_photo/selphy_cp910/) kao jednostavno rešenje za bežično štampanje sa smartfona i fotoaparata gde god da se nalazite; Kao i Canon PIXMA MG3650 InkJet foto-štampač (http://www.canon.rs/printers/inkjet/pixma/pixma_mg3650) koji donosi brzo i jednostavno štampanje sa smartfona i iz „oblaka“.