Hardware

3 nova Epson poslovna skenera A4 formata

Epson predstavlja tri nova poslovna skenera A4 formata koji brže i pouzdanije obavljaju procese slikanja i digitalizacije dokumenata. U pitanju su modeli WorkForce DS-860, WorkForce DS-860N i the WorkForce DS-560.

 

Opremljeni Epsonovim Document Capture Pro softverom i konektorima za najrazličitije platforme, ovi novi skeneri se mogu integrisati u bilo koji sistem za upravljanje dokumentima. Pomenuti softver takođe nudi funkcionalnost kao što je automatsko ispravljanje ivica slike, poboljšanje teksta, JPEG kompresija i kreiranje PDF-ova koji se mogu pretraživati. Kompletan zonalni OCR (Zonal Optical Character Recognition) omogućava automatsko identifikovanje predefinisanih oblasti u dokumentu kao što su podaci za fakturu ili barkodovi, te je i sam proces identifikacije, odvajanja i obrade dokumenata efikasniji.

workforce-ds560

 

WorkForce DS-860 i DS-860N

WorkForce DS-860 i njegova mrežna varijanta DS-860N nude brzine skeniranja do 65 strana u minuti, ili 130 slika u minuti prilikom skeniranja u dupleks režimu, čak i pri rezoluciji 300dpi, kao i funkcije poput Smart Feed tehnologije koja detektuje i obaveštava korisnika ukoliko kroz skener prođe više od jedne strane. Oba skenera su idealna za okruženja koja zahtevaju brzo i obimno skeniranje.

 

Mrežna verzija ovog prpizvoda dolazi sa Network Interface jedinicom koja obezbeđuje Push Scan funkcinalnost i time omogućava postavljanje predefinisanih zadataka koji štede korisniku vreme i omogućavaju da se svi skenovi koji imaju veze sa predefinisanim zadacima, kao što su fakture, ugovori ili upitnici, sortiraju pravilno i da se mogu automatski procesovati. Takođe, postoje “scan to” opcije poput ‘scan to email’ i ‘scan to SharePoint’ koje se mogu prethodno podesiti i jednostavno selektovati.

 

WorkForce DS-560

Model WorkForce DS-560 donosi mogućnost bežičnog povezivanja u proces skeniranja dokumenata. Ovaj proizvod savršeno odgovara manjim radnim grupama i radu od kuće gde se skeniranje ne radi u velikim obimima, ali gde i dalje postoji potreba za jednostavnom integracijom fajlova u sisteme za upravljanje dokumentima. Ovi proizvodi poseduju novu mobilnu aplikaciju koja omogućava korisnicima da skeniraju dokumente direktno na njihove mobilne uređaje, kao i automatsko detektovanje većeg broja listova u skeneru.

 

Endi Brej iz kompanije Epson Europe je izjavio: “Ovi novi skeneri su brži, pouzdaniji i funkcionalniji od naše najbolje serije poslovnih skenera. Njihove kompaktne dimenzije omogući će vam da ih smestite i u najmanje kancelarije, dok softverski paket i dostupni konektori obezbeđuju jednostavnu integraciju u bilo koji sistem za upravljanje dokumentima. Intuitivni i vremenski ekonomični, ovi skeneri unapređuju poslovanje u smislu efikasnijeg procesa skeniranja, sortiranja i upravljanja dokumentima, pojednostavljujući iskustvo krajnjeg korisnika i eliminišući greške u skeniranju i skladištenju dokumenata.”

Leave a Reply