LG_5 godina garancije
Hardware

5 godina garancije za LG klima uređaje

Umesto dosadašnje trogodišnje garancije, program „5 godina garancije“ omogućava korisnicima petogodišnju garanciju za LG Inverter V klima uređaje

Zahvaljujući programu „5 godina garancije“, kompanija LG Electronics nudi mogućnost produženog garantnog roka pri kupovini Inverter V klima uređaja. Na taj način, korisnicima koji se odluče za kupovinu klima uređaja tokom promotivnog perioda između 1. juna i 31. avgusta 2013. godine biće omogućena produžena petogodišnja garancija na određene modele LG Inverter V klima uređaja.1

LG_5 godina garancije

Pored toga što podrazumeva da će garantni rok od tri godine biti produžen na pet godina, akcija  „5 godina garancije“ obuhvata besplatnu popravku i rezervne delove za Inverter V klima uređaje, njihovu zamenu u slučaju neispravnosti uređaja, kao i besplatnu popravku na lokaciji u slučaju da je takva vrste intervencije potrebna. Kako bi ostvarili pravo na garanciju, korisnici treba samo da prilože dokumentaciju kojom se dokazuje kupovina (račun, pojednostavljeni račun, priznanicu), popunjeni garantni list i sertifikat.

 

Zahvaljujući elegantnom dizajnu i inovativnoj tehnologiji, LG klima uređaji predstavljaju savršeno rešenje za vrele letnje dane i prohladne noći. Bez obzira na to da li ste kod kuće ili u kancelariji, širok izbor modela iz serije Inverter V klima uređaja omogućava korisnicima da nađu proizvod po svom ukusu i na taj način znatno poboljšaju kvalitet života kroz maksimalnu uštedu električne energije, napredna zdravstvena rešenja i gotovo nečujan rad.

 

Više informacija o programu „5 godina garancije“ za LG Inverter V klima uređaje možete pronaći na sajtu kompanije LG Electronics: www.lg.com/rs.

Leave a Reply