Hardware

ADATA će predstaviti svoje najnovije proizvode na CEBIT 2014

– ADATAT Technology, lider u proizvodnji visoko-performansnih DRAM modula i NAND Fleš memorija, će zajedno sa kompanijom Littlebit Technology predstaviti svoje najnovije proizvode na CEBIT 2014 sajmu u hali 14, štand H52. Lociran u Hanoveru, Nemačka, CEBIT je najveći svetski IT sajam, koji se ove godine održava od 10. do 14 marta.

 

Predvodnici inovacijskog juriša biće dva nedavno predstavljena mobilna uređaja: PV100 banka za napajanje i CE700 Bežični punjač, koji podržava najnoviju Qi specifikaciju za bežično punjenje. Korisnicima najnovijih tablet računara i pametnih telefona ova banka za napajanje i bežični punjač nude preko potrebnu raznovrsnost.

adata

Na polju potrošačkih uređaja za skladištenje podataka, ADATA će prikazati svoja najnovija rešenja u domenu prenosivih uređaja za skladištenje, uključujući USB 3.0 HD650 eksterni hard disk i SE720 – ADATA-in privi eksterni SSD.

 

Poslednje ali jednako važno, mediji će biti u prilici da dobiju prikaz Tulip LED Lampe, svestranog i praktičnog rešenja rasvete kreiranog od strane ADATA Lighting-a, ogranak ADATA Technology.

Leave a Reply