Hardware

ADATA DDR4 memorijski moduli mpremni za Intel Haswell

ADATA će na Intel Developer Forumu 2014 prikazani sve svoje DDR4 proizvodi.

ADATA™ Technology, lider u proizvodnji visoko-performansnih DRAM modula i NAND Fleš memorija, sa ponosom predstavlja svoju punu liniju DDR4 memorijskih modula ekstremnih performansi već podržanih od strane Intel® Haswell serije procesora. Svi ADATA DDR4 memorijski moduli će biti izloženi na štandu #379 na Intel Developer Forumu (IDF 2014). ADATA DDR4 memorija je idealna za primenu u serverima, radnim stanicama i igračkim PC računarima. ADATA munjevito brzi DDR4 proizvodi pružaju superiornu skalabilnost, sposobnosti energetske štednje i ultimativnu pouzdanost, kako običnim tako i, poslovnim i industrijskim korisnicima štirom sveta.

Intel® Haswell Kompatibilnost: Snaga za Velike Data Centre i Oblak

Sva ADATA DDR4 DRAM memorijska rešenja su kompatibilna sa Intel® Haswell platformom i omogućavaju najbolje performanse, skalabilnost, energetsku efikasnost i pouzdanost. Dodatne prednosti poput dostupnosti i servisiranja nude od-vrha-do-dna transparentnost koja značajno utiče na Internet Stvari (IoT). ADATA DDR4 DRAM memorijska rešenja su dostupna u rasponu od 4 do 16GB, kako bi bile zadovoljene potrebe zahtevnih Velikih Data Centara i Računarstva u Oblaku.

Niska Potrošnja Energije, Brze Performanse, Eko-Naklonost

Sa radnim taktom do 2133MHz i brzinom prenosa podataka koja dostiže i do 17GB/s, novi ADATA DDR4 memorijski moduli pružaju munjevito brz prenos podataka bez kompromisa nad pouzdanošću. Sa radnim naponom od svega 1.2V, ADATA DDR4 memorijski moduli troše i do 20% manje energije u odnosu na konvencionalne DDR3 module niskih performansi. Zahvaljujući nižoj potrošnji, ADATA DDR4 memorijski moduli su „zeleniji“ izbor za korisnike koji tragaju za ekološki naklonjenim rešenja.

Širok Niz Primena

Sa kapacitetima od 4, 8, i 16GB, radnim taktovima koji dostižu i do 2133MHz i brzinama prenosa podataka i do 17GB/s, ADATA serverski DDR4 memorijski moduli su u potpunosti kompatibilni sa Intel® Haswell platformom što garantuje superiorne performanse. ADATA serverski memorijski moduli dolaze u tri zgodne forme izrade: DDR4 R-DIMM za Servere / Poslovne Sisteme; DDR4 VLP R-DIMM za Blade Servere Visoke-Klase; i DDR4 ECC SO-SIMM za Mikro Servere.

Za desktop PC korisnike, ADATA Premier DDR4 2133 U-DIMM memorijski moduli su najbolje rešenje za nadogradnju za DIY PC korisnike. Sa radnim taktom počevši od 2133MHz i brzinom prenosa podataka od 17GB/s, DDR4 U-DIMM pruža veću efikasnost prenosa podataka nego prethodna generacija. Za igrače, ADATA XPG Z1 DDR4 U-DIMM je izbor koji im u igrama pruža ekstremente performanse. Sa radnim taktom koji dostiže i do3200MHz, i brzinom prenosa podataka od vrtoglavih 25.6GB/s, XPG Z1 entuzijastima pruža najveće brzine prenosa podataka.

Leave a Reply