Hardware

ADATA HC500 eksterni hard disk za televizore i PC računare

ADATAR Technology, lider u proizvodnji visoko-performansnih DRAM modula i proizvoda od NAND Fleš memorija, danas je lansirao HC500 2.5″ eksterni hard disk sa podrškom za snimanje TV programa.

HC500 hard disk za eksterno skladištenje poseduje sposobnost priključivanja na vaš pametni televizor i PC računar putem super-brze USB 3.0 veze, i ima sportski peskareno kućište titanijum i zlatne mat boje.

Dostupan sa kapacitetima od 500GB, 1TB i 2TB, HC500 eksterni hard disk dolazi sa pametnim softverom za bekap koji omogućava bekap vaših podataka i koji vam omogućava da kreirate vaš lični oblak za podatke putem PC računara ili pametnog telefona!

adata-disk

Pametan izgled za podatke sa pametnih televizora i PC računara

Uz besprekornu izradu u titanijum ili zlatnoj mat boji, HC500 eksterni hard disk nudi lak pristup vašim podacima i direktno priključivanje i skladištenje TV medija. Za one koji zahtevaju direktnu povezivost, sasvim je jednostavno direktno priključiti HC500 eksterni hard disk na vaš PC ili pametni TV. HC500 eksterni hard disk vam omogućava da skladištite i upravljajte sa bilo kojim tipom ličnih medija putem super-brzog USB 3.0 interfejsa na vašem računaru, ali i povezivanje sa vašim pametnim televizorom za uživanje u svim video sposobnostima poput snimanja, premotavanja u nazad i premotavanja u napred. Ako ste isuviše zauzeti da bi ste uživo pratili vaš omiljeni program samo ostavite vaš HC500 eksterni hard disk priključen na vaš televizor i snimite sate filmova i drugog programa u kom ćete uživati u vama zgodno vreme!

 

Bez obaveza: Vaš lični oblak za podatke

Podesite vaš HC500 eksterni hard disk kao vaš lični oblak za podatke! Prvo odaberite neku od varijanti HC500 eksternog hard diska, 500GB, 1TB ili 2TB. Potom, instalirajte pametni softver za bekap koji dolazi sa vašim HC500 eksternim hard diskom i potom bekapujte vaše privatne ili poslovne podatke, fotografije, filmove ili druge multimedijalne fajlove putem vašeg PC računara ili pametnog telefona. Onda instalirajte još intuitivniji softver koji vaš HC500 podešava kao vaš lični oblak za podatke. Sa NTI-evim Backup Now EZ i MiST softverom za bekap i oblak možete obavljati bekap vaših podataka i imati pristup vašim podacima na dohvat ruke sa bilo koje lokacije. NTI Backup Now EZ i MiST su dostupni za Windows, dok je samo MiST dostupan za Mac OS, Android, i iOS. Takođe proverite da li su vam dostupni i još neki drugi alati tako što ćete posetiti ADATA veb sajt i kliknuti na “Valuable Software” link.

 

Šok zaštita i super brzi USB 3.0 interfejs

ADATA HC500 hard disk vam omogućava bezbednost vaših podataka ne samo putem bekapa, već takođe i putem lokalne zaštite. Ukoliko vaš hard disk doživi nekoliko šokova usled udara, ADATA-in specijalni G Šok senzor za zaštitu se automatski uključuje i počinje da svetluca crveno svetlo na interfejsu vašeg HC500 eksternog hard diska. Kada šok prođe, prikazuje se konstantno ili trepćuće plavo svetlo koje ukazuje da je nastavljen normalan rad. Iako vaš HC500 hard disk dolazi sa super-brzim USB 3.0 interfejsom on je takođe kompatibilan i sa starijim USB 2.0 uređajima. HC500 pruža brz pristup vašim podacima u kapacitetima od 500GB, 1TB i 2TB.

 

Leave a Reply