Hardware

ADATA lansira inovativnu “Tulip” LED stonu lampu

Osvetljenje je objavio lansiranje njihove „Tulip“ LED stone lampe, praktičnog i prelepog rešenja rasvete koje kombinuje sigurnost sa efikasnošću. „Tulip“ stona lampa pruža 1000 Luxa osvetljenja bez štetnog ultra-ljubičastog zračenja, i poseduje trostepeno podešavanje stepena osvetljenja zajedno sa prikladnim i prijatnim noćnim osvetljenjem.

adata-stona-lapma

Blage linije i mekane boje spoljašnjosti lampe kreiraju minimalistički prirodan ambijent u domu ili kancelariji. Podešavanje osvetljenosti kontroliše se lakim-za-upotrebu bojama kodiranim dugmetom osetljivim na dodir, sa nivoima osvetljenosti od 100%, 80% i 60% označenim sa mekom rozom, ljubičastom i plavom nijansom. Za noćnu upotrebu, noćno osvetljenje pruža sigurnost putem mirnog i toplog sjaja.

Za mnoge potrošače jedan od glavnih razloga interesovanja za LED osvetljenje je smanjenje potrošnje električne energije. „Tulip“ stona lampa pruža uštedu u potrošnji električne energije i preko 60% u odnosu na tradicionalne lampe. Jedano LED svetlo od 8W može da zameni jedno tradicionalno svetlo od 21W, i pruža konstantno osvetljenje bez treperenja u trajanju od 40.000 sati i više.

Dostupna u dve kombinacije boja- Belo/Plavoj i Belo/Srebrnoj, Tulip stona lampa dolazi sa dvogodišnjom garancijom.

Dostupnost

Tulip LED stona lampa će biti dostupna u prodavnicama i internet prodaji, po maloprodajnoj ceni od of $57,75.

Leave a Reply