Hardware

ADATA Lansira memorijske kartice SDXC UHS-I Brzinske Klase 3 (U3)

 ADATAT Technology, lider u proizvodnji visoko-performansnih DRAM modula i NAND Fleš memorija, je objavio lansiranje XPG i Premier Pro serije SDXC UHS-I Brzinske Klase 3 (U3) memorijskih kartica. U poređenju sa UHS-I U1, brzina zapisivanja je povećana za 750% i 500%, retrospektivno. Obe serije kartica su dizajnirane sa podrškom za najnoviju UHS-I U3 specifikaciju, kojom se na kartice omogućava snimanje foto i video materijala visokog kvaliteta kao i gladak prenos velikih fajlova bez ikakvih propusta.

 

U skladu sa stalnim povećanjem potreba za ultra-visokim kvalitetom videa, 1902×1080 piksela Puna HD rezolucija je brzo evoluirala u 4K (3840 × 2160) Ultra HD standard. Pri snimanju videa visokog kvaliteta kreiraju se veliki fajlovi koji zahtevaju više prostora na disku, što predstavlja izazov za rad i opterećenje kapaciteta opreme za snimanje i medija za skladištenje.

adata-sdxc

ADATA XPG i Premier Pro SDXC UHS-I U3 su specijalno dizajnirane za uređaje 4K2K ultra visoke definicije, i pružaju izvanredne brzine i do 95/85 MB/s i 95/60 MB/s, retrospektivno. SDXC UHS-I U3 kartice su idealne za fotografisanje u rapidnom modu i snimanje videa visoke rezolucije za beleženje svakog fantastičnog momenta sa najvišom preciznošću.

 

Prema SD Asocijaciji, kartice UHS-I Brzinske Klase 3 (U3) moraju postizati minimalnu brzinu zapisivanja od 30MB u sekundi i moraju podržavati UHS-I U3 specifikaciju fotografske opreme za pružanje optimalnog kapaciteta. ADATA XPG i Premier Pro serije SDXC memorijske kartice su bazirane na UHS-I U3 standardu i pružaju našim korisnicima naredni nivo performansi. ADATA SDXC UHS-I U3 kartice su prošle više različitih testova pod ekstremnim uslovima, i pružaju doživotnu garanciju. XPG serija pruža kapacitet od 64GB a Premier Pro serija je dostupna u verzijama od 64GB 128GB.

Leave a Reply