Hardware

ADATA Lansira UV130 USB Fleš Disk

ADATAR Technology, lider u proizvodnji visoko-performansnih DRAM modula i proizvoda od NAND Fleš memorija, je danas lansirao UV130 USB Fleš Disk.

Kućište UV130 USB Fleš Diska napravljeno je od legure cinka koja mu daje titanijumski izgled visokog kvaliteta, a dizajn proreza za vezicu je inspirisan spojlerom trkačkih automobila. UV130 ne samo da je izdržljiv nego je i veoma moderan detalj u vašem svakodnevnom životu!

ADATA-UV130-USB-Fles-Disk

Kombinacija Stila i Izdržljivosti

UV130 je oblikovan preciznom integrisanom tehnologijom sa upotrebom legure cinka kako bi se postigao jednostavan i funkcionalan izgled, ali i velika izdržljivost. Korisnici koji zahtevaju visok kvalitet, takođe žele i da njihove lične stvari budu korisne i lepe. Zbog toga, UV130 poseduje veliki prorez za vezicu inspirisan spojlerom trkačkih automobila što mu daje moderan izgled i veliku portabilnost, te korisnicima omogućava lako nošenje i korišćenje. Prorez za vezicu takođe omogućava lako nošenje diska na privesku za ključeve.

 

Sjajno Skladište, Doživotna Garancija

Kako bi se izašlo u susret potrebama za različitim skladišnim kapacitetima, UV130 je dostupan u kapacitetima od 8GB i 16GB. Pored toga, kupci ADATA USB fleš diskova mogu da uživaju u doživotnoj garanciji, a mogu da preuzmu i besplatni “UFDtoGO” i “OStoGO” softver.

Leave a Reply