Hardware

ADATA lansirao elegantan HV100 eksterni hard disk!

ADATAR Technology, globalni lider u proizvodnji visoko-performansnih DRAM modula i proizvoda od NAND Fleš memorija, sa zadovoljstvom objavljuje lansiranje svog HV100 eksternog hard diska koji karakteriše peskarena završna obrada otporna na ostavljanje otisaka prstiju i SuperBrzi USB 3.0 interfejs za ultra-brz prenos podataka.

HV100 dolazi sa pregršt sposobnosti uključujući i G Šok Senzor Zaštitu koja pomaže u zaštiti vaših podataka, i svetlo plavi/crveni LED indikator koji pokazuje status prenosa podataka. Dostupan sa kapacitetima od 500GB, 1TB i 2TB, HV100 vam omogućava da uživate u besplatnom OStoGO i HDDtoGO softveru, i ADATA garanciji od 3 godine.

Elegantan disk sa pametnim sposobnostima!

Pomoću ADATA HV100 eksternog hard diska možete sa lakoćom bezbedno čuvati vaše lične i poslovne fajlove, fotografije, filmove i ostali multimedijalni sadržaj. Sa lepim peskarenim finišem, HV100 je lak za nošenje i prijatan na dodir. Dok čvrsto plastično kućište štiti vaše podatke na hard disku unutra, ono je takođe i otporno na otiske prstiju pa njegovo često nošenje u rukama neće narušiti njegov elegantan izgled. Kada je HV100 priključen na vaš PC konstantni plavi LED indikator pokazuje da je pod napajanjem, a trepćući plavi LED indikator pokazuje status prenosa vaših podataka. Kompaktan, lagan, elegantan i moderan, HV100 je vaš najbolji izbor za besprekorno skladištenje podataka i savršeno rešenje za čuvanje vaših ličnih podataka.

Šok zaštita / Super brzi USB 3.0

ADATA HV100 eksterni hard disk pomaže vam da lokalno na siguran način čuvate vaše podatke, ali takođe pruža i dodatni nivo zaštite. Ukoliko vaš hard disk tokom upotrebe doživi značajan šok od udara ili pada, ADATA specijalizovana G Šok Senzor Zaštita automatski reaguje i prikazuje status hard diska putem trepćućeg crvenog svetla na interfejsu vašeg HV100 diska. Kada šok prođe i uslovi rada postanu stabilni, trajno ili trepćuće plavo svetlo na interfejsu HV100 diska ukazuje na normalan nastavak rada. Iako vaš HV100 eksterni hard disk dolazi sa podrškom za super-brzi USB 3.0 interfejs, on je takođe unazad kompatibilan i sa starijim USB 2.0 interfejsom. HV100 vam omogućava brz pristup podacima i dostupan je u kapacitetima od 500GB, 1TB i 2TB. Kupci HV100 eksternog hard diska takođe mogu da uživaju u besplatnim kopijama HDDtoGO i OStoGO softvera. HDDtoGO omogućava korisnicima da uživaju u istinskoj mobilnosti i da ne ostave nikakav trag za sobom kada rade na udaljenim lokacijama recimo iz vaše kancelarije. OStoGO softver omogućava korisnicima da instaliraju svoj Windows OS pomoću njihovog eksternog hard diska.

Leave a Reply