Hardware

ADATA lansirao HV611 USB 3.0 eksterni hard disk

ADATAR Technology, lider u proizvodnji visoko-performansnih DRAM modula i proizvoda od NAND Fleš memorija, danas je lansirao HV611 USB 3.0 2.5″ eksterni hard disk.

Sa unikatnim dizajnom, živopisnim bojama, i jedinstvenim motivima u obliku slagalice, HV611 vam omogućava da iskažete vaš stil na jednostavan način. Njegova kompaktnost omogućava vam da ga sa lakoćom nosite bilo gde.

adata

U HV611 je implementiran SuperSpeed USB 3.0 interfejs, kojim su efikasnost i brzine prenosa podataka izuzetno povećani u odnosu na USB 2.0. HV611 ima jedinstven dizajn u motivima slagalice sa preklapajućim sjajnim i matiranim elementima postavljenim u veoma privlačnom stilu. Sa svetlim plavim LED indikatorom, korisnici će uvek znati status prenosa podataka. HV611 dolazi sa kapacitetima od 500GB i 1TB, i dostupan je u četiri boje – kul crnoj, zvezdano beloj, blistavo plavoj i vruće ružičastoj.

Kupcima HV611 diska je na raspolaganju mogućnost besplatnog preuzimanja ADATA OStoGo i HDDtoGo softver, i užitak u trogodišnjoj garanciji, što garantuje pouzdanost, sigurnost, i ugodnost u korišćenju.

Leave a Reply