Hardware

ADATA na “SPS IPC Drives 2014”

ADATAR Technology, globalni lider u proizvodnji visoko-performansnih DRAM modula i proizvoda od NAND Fleš memorija, će prikazati celokupnu ponudu svojih rešenja za automatizaciju infrastrukture, od 25. do 27 novembra u hali 8 štand # 8-636 na “SPS IPC Drives 2014”, vodećem svetskom sajmu za industrijske primene.

Ovom prilikom ADATA će prikazati svoje industrijske standardne fleš memorijske module, SSD diskove, i mnoge druge nedavno lansirane proizvode.

 

Pametna Skladišta za Pametne Gradove

ADATA slogan ove godine je “Pametna Skladišta za Pametne Gradove” kojim se ukazuje na fokus ka uslugama urbane infrastrukture kao što je javni prevoz, računarstvo u oblaku, bankarstvo, medicina/zdravstvo i industrijska automatizacija. ADATA će prikazati čitav niz ugradnih memorija i proizvoda za skladištenje podataka dizajniranih za upotrebu u raznim industrijskim primenama i koje podržavaju koncept Internet-Stvari (IoT). Za automatizaciju fabrika, ADATA će prikazati izdrživa CFast rešenja za skladištenje podataka kompatibilna sa CFast 2.0 specifikacijom.

Pametna Memorija, I takođe.

ADATA će takođe prikazati svoje najnovije DDR4 memorijske module ekstremnih performansi, koji su i do 30% brži od starijih DDR3 modula. ADATA DDR4 memorija pruža izuzetne performanse za poslove koji zahtevaju rad sa velikim kapacitetima. SSD diskovi M.2 formata izrade će takođe biti u fokusu ove godine, s obzirom da su oni odlično rešenje za industrijsku primenu s obzirom na njihovu fleksibilnu specifikaciju. Zahvaljujući firmveru i softveru samostalno razvijenom od strane ADATA timova za Razvoji i Istraživanje, korisne funkcionalnosti poput PLP (Zaštite od Nestanka Struje), nadgledanje stanja ispravnosti i A+SLC tehnologije obezbeđuju visoku pouzdanost i kvalitet proizvoda, i mogu vam pomoći u ubrzanju vašeg razvojnog ciklusa.

Leave a Reply