Hardware

ADATA predstavlja najbržu DDR4 memoriju na svetu

ADATA će prikazati svoj celokupan portfolio potrošačkih proizvoda na Internacionalnom Sajmu Potrošačke Elektronike – CES 2015, koji se održava od 6. do 9. januara 2015, u Las Vegasu, Nevada.

Proizvodi koje će ADATA prikazati tom prilikom uključuju najbržu na svetu DDR4 memoriju, čitav niz SSD diskova, USB 3.1 eksterna skladišta, kao i USB diskove sa Tipom C priključivanja. ADATA poziva sve posetioce CES 2015 sajma da dođu i posete Piazza Apartman Venetian Hotela i pogledaju najnovije inovacije na polju PC memorija i skladišnih tehnologija.

Na CES 2015 igračima i naprednim PC overklokerima će biti interesantno da vide ADATA XPG Z1, ultra-performansne DDR4 memorijske module koji rade na najvišem na svetu radnom taktu od celih 3465 MHz! Sa svojim zlatnim trkačkim spojlerima zasigurno će privući poglede svih igrača. ADATA će takođe prikazati i svoje 32GB (8GBx4) memorijsko rešenje velikog kapaciteta, 3200MHz XPG Z1 DDR4 memoriju. Trenutno, ADATA je jedina kompanija koja je u mogućnosti da pruži konstantnu ponudu i odgovori na sve potrebe tržišta za tako velikim kapacitetima veoma brze memorije.

Pored prikaza svog punog portfolija SSD rešenja za skladištenje podataka, ADATA će ovom prilikom takođe prikazati i niz industrijskih rešenja za skladištenje, uključujući svoje PCIe i 2.5-inčne SSD-ove koji poseduju zaštitu od nestanka električne energije (PLP), koja pomaže u zaštiti od gubitaka podataka usled nestanka električne energije izazvanih neočekivanim kvarovima kao recimo neprimereno isključivanje.

Takođe posetiocima će biti prikazani i eksterna rešenja za skladištenje podataka sa najnovijim USB 3.1 ultra-brzim interfejsom za prenos podataka i prenosivi Tipa C OTG fleš diskovi, sa brzinama prenosa koje dostižu i do 10GB/s, što omogućava brže, zgodnije i sigurnije skladištenje. Takođe, dođite i pogledajte najnovija rešenja za USB fleš diskove koji se oslanjaju na Bluetooth uparivanje sa korisničkim telefonom, što omogućava zaštitu podataka na ličnom nivou. Pogledajte naša rešenja za čuvanje podataka u ličnom oblaku i za udaljeno skladištenje podataka koje u svakom momentu nudi dvostruki-nivo sigurnosti prilikom pristupate podacima, bilo odakle.

Leave a Reply