Hardware

ADATA predstavlja XPG V3 DDR3 overklokersku memoriju

ADATAR Technology, lider u proizvodnji visoko-performansnih DRAM modula i proizvoda od NAND Fleš memorija, je danas lansirao XPG V3 seriju overklokerske memorije, sa radnom frekvencijom od fenomenalnih 3100 megaherca. U pitanju je dvo-kanalna memorija dizajnirana da igračima i PC entuzijastima pruži ultimativne performanse sa IntelR CoreT procesorima četvrte i pete generacije i najnovijom Z97 platformom.

 

Tehnologija Termalne Provodljivosti za Odličnu Disipaciju Toplote

Sa radnom frekvencijom od čak 3100MHz i protokom podataka koji dostiže čak 24.8GB/s, XPG V3 serija još jednom pomera granice igračkog iskustva na novi nivo. XPG V3 podržava 1.3 verziju Ekstremnog Memorijskog Porfila (XMP) i koristi Tehnologiju Termalne Provodljivosti (TCT), pomoću koje se efikasno smanjuje temperatura sistema. Ona omogućava da svaki čip ima direktan kontakt sa hladnjakom, s čim se osigurava da IC i PCB rade u okruženju sa jednakim temperaturama radi postizanja najbolje stabilnosti, čak i u radu na punoj brzini.

adata

Bez Padova Sistema i sa Sjajnom Stabilnošću

Zahvaljujući odvojivim rebrima hladnjaka koji se izdižu iznad 8-slojnih PCB-eva sa dve unce bakra, XPG V3 serija pruža superiorna performanse hlađenja i stabilan prenos podataka. Dve unce bakra može izuzetno smanjiti električni otpor i takođe smanjuje potrošnju a tim se unapređuje efikasnost. Takođe pomaže i u unapređenju integriteta prenosnog signala, smanjenjem ElektroMagnetne Interferencije (EMI), što overklokerima omogućava da ostvare izuzetne rezultate uz sjajnu stabilnost.

 

Lepa i Dugovečna – Iznutra i Spolja

Odvojiva rebra hladnjaka pričvršćena šrafovima mogu biti zamenjena, što XPG V3 seriju čini dugotrajnijom. Pored toga, dodatni par rebara hladnjaka koji je uključen pakovanju omogućava korisnicima da promene rashladna rebra i kreiraju najbolje konfiguracije! Za sigurnost i odličan rad, svi XPG igrački moduli su usklađeni sa RoHS direktivom i dolaze sa doživotnom garancijom.

Leave a Reply