ASUS Transformer AiO Hero Shot
Hardware

All-in-one računar ASUS Transformer AiO sa tabletom

Prvi na svetu all-in-one računar sa dva lica: moćni desktop PC sa Windows 8 OS
 i samostalni tablet dijagonale 18.4 inča sa Android 4.1 OS

ASUS Transformer AiO Hero Shot

ASUS je danas predstavio ASUS Transformer AiO, prvi na svetu All-in-One računar sa odvojivim ekranom koji se može koristiti kao tablet. ASUS Transformer AiO se sastoji od desktop PC stanice koja sadrži treću generaciju Intel Core desktop procesora za izvanredne performanse pod Windows 8 operativnim sistemom, kao i odvojivog 18.4-inčnog odvojivog displeja koji u sebi ima NVIDIA® Tegra® 3 quad-core procesor i može se koristiti kao samostalni tablet sa Android 4.1 operativnim sistemom.

ASUS Transformer AiO korisnicima pruža veću pokretljivost i fleksibilnost tableta u kombinaciji sa performansama moćnog desktop računara a sve upakovano u elegantno pakovanje.

 

All-in-One računar sa vrhunskim performansama

ASUS Transformer AiO je moćan all-in-one računar, sposoban za obavljanje najrazličitijih zadataka koje mogu postaviti zahtevne Windows 8 aplikacije. Osmišljena kao desktop računar, PC stanica je opremljena trećom generacijom Intel® Core™ desktop procesora i NVIDIA® GeForce® GT 730M grafikom, a poseduje i sveobuhvatan spektar portova, uključujući i USB 3.0. Njegov displej dijagonale 18.4-inča, sa pozadinskim LED osvetljenjem, ima 1080p Full HD rezoluciju i multi-touch sa deset dodirnih tačaka a uključuje i IPS tehnologiju koja pruža čistu i živopisnu sliku i širok ugao gledanja od 178° za veće uživanje.

ASUS Transformer AiO sadrži i dual-bend Wi-Fi za bežično povezivanje visokih performansi sa kompatibilnim ruterima. Wi-Fi od 5GHz značajno umanjuje smetnje od okolnih mreža sa 2.4GHz, naročito u oblastima koje su pretrpane bežičnim mrežama. ASUS SonicMaster audio tehnologija pruža izvanredan kvalitet zvuka bilo da slušate muziku, gledate filmove ili radite nešto između.

Kombinacija Windows 8 i Android tableta u ogromnom pakovanju

Kada se displej odvoji od PC stanice, ASUS Transformer AiO’s se može koristiti kao veliki tablet i to na dva načina. Prvo, Remote Desktop bežična tehnologija  sa dual-bend Wi-Fi standardom omogućava potpunu multi-touch kontrolu nad Windows 8 Os-om, koji je instaliran na PC stanici, i tako pruža jednostavan pristup popularnim programima svih vrsta a sa bilo kog mesta u kući.

Kao druga opcija, 18.4-inčni displej se može koristiti i kao samostalni tablet sa Android 4.1 operativnim sistemom asve to zahvaljujući ugrađenom NVIDIA® Tegra® 3 quad-core procesoru. ASUS Transformer AiO se neprimetno prebacuje iz jednog operativnog sistema na drugi pritiskom na taster, a baterija traje do pet sati. Displej sadrži i zgodnu ručku za nošenje kao i podesivo postolje za lakše postavljanje na sto bez PC stanice.

ASUS desktop računari – vodeći po pouzdanosti i zadovoljstvu koje pružaju u radu

ASUS računari oslikavaju tradicionalno najbolji kvalitet, inovacije i dug vek. Na osnovu ankete čitalaca, koju je sproveo PCWorld USA 2012, ispitivano je zadovoljstvo korisnika i njihova ocena pouzdanosti i kvaliteta usluga, gde su korisnici postavili ASUS kao prvi izbor pri odabiru desktop računara, sa naglaskom na vrednosti, velikom izboru opcija povezivanja, lakoći korišćenja i pouzdanosti. Ova anketa je još pokazala i da korisnici najrađe preporučuju ASUS desktop računare drugima.

Leave a Reply