Hardware

AMD imenovan EMEA proizvođačem komponenata godine

AMD (NYSE: AMD) je danas objavio da je imenovan EMEA Proizvođačem Komponenata Godine na ‘EMEA Distributivnog Kanala Akademije: 2011 Dodeli Nagrada’. Ta čast je ukazana AMD-u zbog njegove posvećenosti partnerima, strategije u okviru distributivnog kanala i sveukupnog partnerskog programa, kao i mnogim drugim faktorima.

‘EMEA Distributivnog Kanala Akademije: 2011 Dodela Nagrada’, održana je u saradnji sa DISTREE XXL distributivnog kanala konferencijom, i njom se promovišu dostignuća u IT distribuciji. Stotine distributera širom EMEA nominovali su po svom mišljenju najbolje proizvođače u deset različitih kategorija, uključujući i EMEA Proizvođača Godine. Potom, najboljih pet proizvođača u svakoj kategoriji prošlo je u poslednji krug glasanja, koje se uživo dešavalo u Salle des Etoiles u Monaku 10. Februara, 2011. Oko 800 visokih rukovodilaca distributivnih kanala širom EMEA je prisustvovalo ovom događaju. Bazirano na otvorenom i transparentnom sistemu glasanja, stotine distributera je glasalo, i dalo priznanja pravoj savršenosti u distributivnom kanalu regije.

“Pet nominovanih u kategoriji ‘EMEA Proizvođač Komponenata Godine’ bili su AMD, Asus, Gigabyte, Intel i WD. AMD je osvojio ovogodišnju nagradu sa inpresivnih 46% glasova, glasanih uživo,” kaže Farouk Hemraj, CEO DISTREE Događaja. “Želeo bih da čestitam svim proizvođačima koji su ove godine osvojili nagrade. Uživati podršku među distributerima je vitalan deo u strategiji izlaska-na-tržište u EMEA regionu.”

“Mi smo oduševljeni što smo dobitnici ove prestižne nagrade, kojom se prepoznaje naša potpuna posvećenost i privrženost distributivnom kanalu,” kaže Deren Gresbi (Darren Grasby), korporatvni potpredsednik prodaje za EMEA. “2010 je bila sjajna godina za AMD i nikada nije bilo bolje vreme da se bude AMD-ov partner. Nedavno lansiranje AMD Fusion Familuje APU-ova, dizajniranih da transformišu računarsko iskustvo krajnjih korisnika, ističe AMD-ovu sposobnost da ponudi inovativne tehnologije u koje možete imati poverenja. Ovo priznanje od strane naših kolega i od strane samih partnera u okviru distributivnog kanala kazuje nam da je naša posvećenost dobro usmerena. ”

Takođe, AMD je nagrađen ‘Najbolji Proizvođač Hardvera za 2010.’ Nagradom od strane veoma poznatih IDG Nemačka; igračkih publikacija, GamePro & GameStar, na svečanosti održanoj u Minhenu. Čitaoci i korisnici publikacija glasali su za najboljeg proizvođača hardvera. Za tu priliku, putem Interneta glasalo je više od 50,000 čitalaca navedenih publikacija.

“Da bi se osiguralo, da glasanje bude nezavisno, što je to više moguće, GameStar nije nominovao proizvošače unapred. Činjenica da je AMD bio prvi proizvođač koji je tržištu ponudio DirectX 11-sposobne grafičke kartice i sjajan odnos cena i performansi AMD Phenom™ II procesora,  su bez sumnje bili odlučujući faktori zbog kojih su čitaoci izglasali AMD za Najboljeg Proizvođača Hardvera 2010. ” kaže Daniel Visarius, viši editor za hardver, GameStar magazina.

Leave a Reply