Hardware

AMD lansirao promotivni paket za AMD Radeon R9 290 serije grafičke kartice

AMD (NYSE: AMD) je danas objavio da će kupci AMD Radeon™ R9 295X2, R9 290X i R9 290 grafičkih kartica u sertifikovanim prodavnica[1] biti podobne za preuzimanje besplatne kopije igre Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™ koju izdaje 2K Games.

“Ja lično sam veoma uživao u preko 500 sati igranja igara iz Sid Meier’s Civilization® franšize, i oduševljen sam sa tim šta su AMD i Firaxis Games uradili sa Mantle grafičkim API-em pomoću kojeg su Beyond Earth™ učinili glatkim čudom visokih performansi,” kaže Roj Tejlor (Roy Taylor), korporativni potpredsednik, ISV/IHV Partnerske Grupe, AMD-a. “AMD veruje da igrači na slobodan način treba da iskuse taj izuzetan razvojni napor, i naša nova Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™ promocija nudi upravo to, kao znak zahvalnosti novim kupcima AMD Radeon™ kartica.”

CIV-page-hero

Saradnja između Firaxis Games-a i AMD Gaming Evolved programa donosi duboku PC optimizaciju za Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™. Ta optimizacija se iz prve ruke može iskusiti sa  AMD Radeon™ R9 Series GPU-ovima visokih performansi, koji su spremni za podršku carski-vrednih displej tehnologija kao što su AMD Eyefinity i 4K UltraHD.[2],[3] Podrška za AMD CrossFire™ tehnologiju i izuzetna implementacija Mantle grafičkog API-a pronicljivim igračima pruža radikalne performanse i besprekornu glatkoću u igranju.[4],[5]

U igri Civilization: Beyond Earth igrači predvode ekspediciju sa zemlje ka novim granicama, što im pruža mogućnost istraživanja i uspešnog kolonizovanja tuđinskih planeta. Priča igre zalazi u neistražene teritorije franšize pošto igra lansira evoluciju ljudske civilizacije u budućnosti.

Igrači se mogu kvalifikovati za besplatnu kopiju Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™ igre kupovinom nove AMD Radeon™ R9 295X2, R9 290X ili R9 290 grafičke kartice kod sertifikovanih prodavaca počevši od 6. novembra 2014. Posetite amd.com/civilizationoffer za precizne informacije o svim pojedinostima.

 

Najbolje se igra na AMD Radeon™-u

Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™ je prva od mnogih PC igara naredne generacije koja žudi za većim frejm baferima, i AMD Radeon™ R9 290X 8GB je kartica koja odgovara na taj izazov. U testiranju performansi AMD Radeon™ R9 290X 8GB grafička kartica zajedno sa podrškom za Mantle renderovala je Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™ sa najvišim brojem frejmova u sekundi, bolje nego bilo koja druga singl-GPU grafička kartica.[6] Igrači koji žele da obezbede snagu koju omogućava 8GB video memorije to mogu da učine u bilo kojoj njima omiljenoj prodavnici, počevši već od ovog meseca.

 

Never Settle: Space Edition

Pored Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™ paketa, sve AMD Radeon™ R9 295X2, R9 290X i R9 290 grafičke kartice su ujedno i podobne za druge igre iz Never Settle: Space Edition promocionog paketa. Kupovinom ovih kartica kod sertifikovanih partnera u malo prodaji, kupci dobijaju Radeon™ Gold nagradni kupon koji im omogućava besplatno preuzimanje tri igre iz kataloga igara kojeg čini više od 25 naslova.[7] Ova ponuda može biti kombinovana sa Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™ promocijom za ukupno četiri  besplatne igre.

Leave a Reply