Hardware

AMD Partnerski Program Nagrađuje i Bodri Partnere u Globalnom Kanalu Prodaje

Danas je AMD (NYSE: AMD) objavio zvanično lansiranje AMD Partnerskog Programa, sa ciljem jačanja i nagrađivanja svojih partnera u globalnom prodajnom kanalu. Program je baziran na tri stuba:  Težiti, Motivisati, Dizajnirati – AMD.   AMD Partnerski Program pruža dobro definisane i transparentne kriterijume nivoa u programu koji nude širok niz atributa uključujući: finansije, pristup, marketing, preporučivanje/prepozvanje, tehničke i materijalna koristi. Unapređeni AMD Partnerski Program partnerima pruža najnovije informacije putem sigurnog internet pristupa, sa sadržajima skrojenim da pomogne partnerima u prodajnom kanalu da napreduju i budu uspešni sa AMD-ovim širokim, industrijski-vodećim tehnološkim portfoliom.
AMD Partnerski Program kategoriše distributere, proizvođače sistema, prodavce u maloprodaji, i prodavce u e-maloprodaji kao Elitne, Premijerne, Privremeno Premijerne i Odabrane partnere, bazirano na kriterijumima opisanim u okviru programa. Kako partneri u prodajnom kanalu budu napredovali u sve više nivoe to će im biti omogućen pristup sve većem nivou pogodnosti. Nova značka „Herojski Proizvođač“ je dodatna oznaka kojom se nagrđuju uticajni i posvećeni proizvođači sistema koji su ultra-AMD entuzijasti. U zavisnosti od toga na kom se nivou nalazi partner u prodajnom kanalu, Herojski Proizvođači će dobiti dodatne pogodnosti u programu, kao i ekskluzivni rani pristup odabranim AMD tehnologijama.

amd

“Tokom prošle godine AMD je predstavio neke od najrevolicionarnijih tehnologija koje uključuju naše APU-ovima naredne generacije, HSA sposobnosti i AMD Radeon™ R-Seriju GPU-ova. Ali ovi sjajni proizvodi ne mogu ostvariti uspeh bez jakog i aktivnog prodajnog kanala koji ih donosi na tržište,” kaže Roj Tejlor (Roy Taylor), Korporativni Potpredsednik Prodajnog Kanala u AMD-u.  “Pod liderstvom Ejmi MekFarlend (Amy McFarland) mi smo proučili naš program prodajnog kanala i značajno smo ga unapredili. Sada imamo program koji odražava novi AMD i koji će nadamo se iznenaditi i obradovati sve naše partnere u prodajnom kanalu širom sveta ”

 

Kada se partneri registruju za AMD Partnerski Program, oni dobijaju pristup sigurnom AMD Partnerskom Portalu. Portal nudi alate za prodaju, materijale za marketing, obuku o proizvodima, video materijale, najbolje testove i vesti o proizvodima, resurse poput najnovijih drajvera, i još mnogo toga. Sve potrebne resurse kako bi se pomoglo partnerima u prodajnom kanalu da uvećaju njihovo AMD poslovanje.

 

Novi AMD Partnerski Program je značajno unapređenje u strukturi i transparentnosti,” kaže Majkl  Amkrejutc (Michael Amkreutz), CMO u TigerDirect-u. “Mi verujemo da su unapređeni partnerski portal, pristup informacijama o proizvodima i AMD-ovi timovi podrške od neverovatne vrednosti. Ovaj program nam služi da ojačamo našu blisku saradnju sa AMD-om.”

 

“Što je komunikacija sa partnerima bolja, to su bolji rezultati. Kada pogledamo novi AMD Partnerski Program, jasno je da je AMD pažljivo slušao,’ kaže Radojko Bogdanović, produkt menadžer u Alti-u. ‘Sada imamo veoma jasan i jednostavan niz kriterijuma koji nam omogućava da tačno razumemo šta je potrebno da učinimo da bi smo dobili više akreditacije, zaradili bolje pogodnosti i ostvarili bolje poslovanje. Radujemo se boljoj saradnji sa AMD-om u 2014.”

Leave a Reply