Hardware

AMD program lojalnosti za gejmere

AMD  je danas predstavio Raptr-om pokretanAMD Nagradni Program, koji igračima sa AMD Radeon™ grafikom i AMD APU-baziranim PC računarima pruža mogućnost da poene koje skupe unutar  „AMD Gaming Evolved“ aplikacije pretvore u vredne nagrade.

“Mi smo zahvalni milionima igrača koji podržavaju AMD Radeon™ brend korišćenjem „AMD Gaming Evolved“ aplikacije pokretane Raptr-om,” kaže Deren Mekfi (Darren McPhee), direktor, Grafičkog Marketinga u AMD-u. “AMD Nagradni program je naš način da se zahvalimo lojalnim kupcima i da podržimo zajednicu koja nam je toliko toga dala.”

AMD-Radeon-R9-270X

„AMD Gaming Evolved“ aplikacija pomaže igračima da dobiju najbolje moguće iskustvo svaki put kada se igraju, tako što preporučuje optimalna podešavanja usklađena sa njihovom mašinom; održava drajvere najnovijim; i pruža niz različitih alata za upotrebu unutar igara, kao što ćaskanje, pretraživanje Interneta, direktan prenos, i putem novog AMD Nagradnog Programa za lojalnost igrači mogu da zarade poene igrajući njihove omiljene igre, optimizujući podešavanja za te igre ili uključivanjem u zajednicu. Ovi poeni u Raptr prodavnici mogu biti pretvoreni u AMD Nagrade.

Na startu, igrači će biti u prilici da poene pretvore u nagrade kao što su: Sapphire Technology Radeon R9 Serije grafičke kartice, tonu besplatnih igara, ASTRO igračke slušalice, GameFly pretplate, GUNNAR naočare za igranje, popuste i još mnogo toga. AMD Nagradni Program je proširenje obimnog Raptr Nagradnog Programa, putem kojeg je već podeljeno mnoštvo nagrada u vrednosti od više miliona dolara.

“Mi vidimo AMD Nagradni Program kao prirodno proširenje onoga šta Raptr Nagradni Program nudi igračima,” objašnjava Denis Fong  (Dennis Fong), CEO Raptr-a. “Zaista je sjajno što možemo da nagradimo igrače za vreme i napor koje investiraju u igranje igara.”

Da bi ste pogledali listu nagrada i saznali više o učestvovanju u Raptr AMD Nagradnom Programu, posetite www.raptr.com/amd.

Leave a Reply