Hardware

AMD Sempron i AMD Athlon APU proizvodi s AM1 platformom

AMD  je objavio da je globalno dostupna njihova nova AM1 platforma koja koristi četvorojezgarne varijante  AMD APU-a  kodnog imena  “Kabini” a koji je namenjen za kompanije ili sistem buildere.

 AM1 platform,  brandirana s AMD Athlon™ i AMD Sempron™ APU brendom će osigurati nagrađenu Graphics Core Next (GCN) arhitekturu i “Jaguar” CPU jezgre na matičnoj ploči kod vodećih proizvođača. AMD Athlon™ 5150/5350 i AMD Sempron ™ 2650/3850 APU-i osiguravaju izbalansiranu snagu na socketu koji se može nadograđivati prema potrebama.

amd_apu

AMD Athlon i  AMD Sempron APU-i osiguravaju četvorojezgarno rešenje korisnicima koje uključuje dva SATA 6 Gbps priključka, dva USB 3.0 priključka, osam USB 2.0 priključka, PCIe 2.0 ležišta za nadogradnju grafičke kartice, te trio video izlaza (DisplayPort, HDMI, i VGA) s početnom cenom manjom od $40 dolara.

 AMD AM1 platforma osigurava do 3x više snage i performanse nego konkurencija kao i balansiranu računarsku snagu s DirectX® 11.2 i Windows 8.1 podrškom za većinsko tržište.

Leave a Reply