Društvene mreže · Hardware

Apacer postavio stranicu na Facebook-u

Apacer EMEA je zvanično postavio svoju stranicu na Facebook-u. Sa namerom da direktno angažuje korisnike i obezbedi informacije u realnom vremenu, Apacer-ova strana na Facebook-u će nuditi seriju redovnih ažuriranih informacija iz kompanije i o najnovijim proizvodima, i daće Facebook korisnicima šansu da komentarišu, diskutuju, i daju povratne informacije Apacer-u o proizvodima, predstavljanjima i drugom sadržaju.

Stranica će blagovremeno obezbediti ažurne informacije o Apacer-ovim proizvodima i druge informacije važne za krajnje korisnike i distributere.

“Apacer-ova Facebook strana je alat za korisnike and razvojne inženjenjere kako bi saznali novosti i komunicirali međusobno u vezi Apacer-ovog najnovijeg tehnološkog razvoja.” Rekla je Cindy Buitenhuis, direktor za aarketing i komunikacije u Apacer (EMEA) “Naši kupci moraju da imaju pristup aktuelnim, tačnim informacijama o Apacer-ovim tekućim naporima da obezbedi pozdane, visoko kvalitetne, izuzetne proivode.”

Fanovi Apacer EMEA Facebook strane mogu da gledaju video, čitaju najnovije priloge u blogu, pobeđuju na takmičenjima i još mnogo toga. Kako bi proslavili postavljanje Apacer EMEA strane na Facebook, Apacer Technology BV će održati svoje prvo izvlačenje nagrada prvog oktobra 2010.

Stranica je :

http://www.facebook.com/Apacer.EMEA

Leave a Reply