Hardware · PC računari

Apacer predstavlja Overclocking Triple Channel memorijski komplet

Tri overkloking memorijska modula obezbeđuju stabilnost i visoke performanse u tri-channel operacijama.

Apacer, jedan od svetskih vodećih brendova za memorije predstavlja potpuno novi tri-channel ov overkloking komplet. Komplet je dostupan u tri brzine; DDR3-1600/1866MHz, pa čak i DDR3-2000MHz koji obezbeđuje visoke performanse i stabilnost na ASUS P6T Deluxe platformi. Što se kapaciteta tiče, postoje dva tipa Apacer tri-channel overkloking memorijskih kompleta: 3GB (1GBx3) i 6GB (2GBx3).

Kada se Apacer-ov tri-channel memorijski komplet koristi na Intel Core i7 platformi, on može u potpunosti da garantuje stabilnost u tri-channel operacijama i da postigne zahteve profesionalnih gejmera; visoke performanse i velik kapacitet. Intel Core i7 je procesor sa memorijskim kontrolerom koji po prvi put podržava tri-channel DDR3 memorije.

Po pitaju izbora memorijskih čipova, tri-channel oveclcking memorijski komplet koji predstavlja Apacer nastavlja da koristi isti brend i specifikacije, a i proizvodni proces je isti. Kompleti se pakuju posle rigiriznog testa u tri-channel okruženju da bi se osiguralo da komplet zadovoljava uslove za tri-channel memorije. Sve faze procesa, od uzbora čipva, proizvodnje testiranja i pakovanja su usmerene da osiguraju izvrsne performanse i stabilnost u tri-channel okruženju.

Leave a Reply