Hardware · PC računari

Apacer triple channel memorijski komplet

Apacer, jedan o d vodećih svetskih brendova za memorije, predstavio je svoj triple channel memorijski komplet. Tri memorijska modula u kompletu su prošla strog Apacerov test za Triple Channel okruženje, obezbeđujući tako kompatibilnost za Intel® CoreTM i7 platforme, i najbolju stabilnost i performanse.

Memorijski moduli obezbeđuju stabilnost i performanse u tri-channel operacijama. Ponuđene su dve verzije kao izbor kompleta: Standardna serija za PC opšte namene i Zlatna (Golden) serija specijalno dizajnirana za entry level gejmere. Obe serije se proizvode u dva kapaciteta, od 3GB (1GBX3) i 6GB (2GBX3).

Kada se Apacerov tri-channel memorijski komplet koristi na Intel® CoreTM i7 platformi, on garantuje potpunu stabilnost u tri-channel operacijama i zadovoljava zahteve korisnika za opštu primenu računara i potrebe entry level gejmera za visokim performansama i kapacitetom. Novina koju donosi Intel® CoreTM i7 platforma je memorijski kontroler koji podržava tri-channel DDR3 memorju. Tri-channel paket koji predstavlja Apacer sadrži DDR3-1333 standardnu seriju koja se dopada korisnicima koji koriste PC za opšte namene. Golden serija je dobro poznata gejmerima, dozvoljavajući različitim korisnicima da nezavisno izaberu najpogodniji tri-channel komplet za svoja različita tri-channel okruženja.

Kada je u pitanju izbor memorijskih čipova, tri-channel memorijski komplet koji je predstavio Apacer nastavlja da koristi isti brend i specifikacije, a kada je proizvodnja u pitanju, on koristi iste proizvodne procese. Kompleti se pakuju posle rigoroznog testa u tri-channel okruženju, čime se obezbeđuje da kompleti zadovoljavaju tražene uslove za tri-channel memorije. Sve faze procesa, od izbora čipova, proizvodnje do testiranja i pakovanja su usmerene na obezbeđivanje izuzetnih performansi i stabilnosti modula u tri-channel okruženju.

Leave a Reply