Gadgets · Hardware · PC računari

Apacerov novi Handy Steno AH522

Apacer Technology Inc predstavio je novi USB 2.0 fleš drive – AH522 koji je namenjen korisnicima koji žele samo najbolje. AH522 USB drajv pruža izuzetno visok kvalitet i materijala i dizajna, uključujući kućište od elektro polirane legure cinka, a USB konektor se uvlači u providno crno kućište sa plavom LED.

Ova kombinacija priža osećaj luksuza i uzdržane elegancije. Iza šik izgleda kriju se visoke performanse koje AH522 takođe nudi, sa brzinom čitanja do 30MB/sec (200X) i brzinom pristupa do 12 MB/sec. Kombinujući stil i kvalitet, AH522 je prvoklasan proizvod koji obezbeđuje najefikasnija tehnološka rešenja i modni stav.

AH522 je sofisiciran ali i praktičan USB 2.0 fleš drajv koji se uzdiže iznad običnog, neoriginalnog dizajna današnjih fleš drajv proizvoda. Kućište je od visoko kvalitetnih materijali privlačnog, savremenog izgleda u atraktivnoj paleti boja. Metalni okvir štiti USB konektor na izvlačenje, a zgodan je za nošenje na traci. Kada je uređaj u funkciji, skriveni LED emituje jasno plavo svetlo.

AH522 se isporučuje u zlatnom metalik okviru sa crnim providnim kućištem. Sa brzinom čitanja do 30MB/sec i brzinom upisa do 12 MB/sec, AH522 je i alat koji štedi vreme za velike datoteke. On je najbolji izbor za one korisnike koji čestop obrađuju ovakve tipove datoteka.

Kompaktni uređaji za skladištenje podataka postali su važan deo vašek digitalnog životnog stila i Apacer nastavlja da razvija najatraktivnije, visokokvalitetne proizvode kojima se lako rukuje. Apacetov AH522 USB drajv predstavlja primer superiornog dizajna u terminima izbora materijala, praktičnosti korišćenja i performansi obezbeđujući novi nivo sofisticiranosti u ovoj kategoriji proizvoda.
Svi Apacer HandySteno USB fleš drajvovi mogu da se preuzmu Apacer Compression Explorer (ACE) program sa http://ACE.apacer.com i da povećaju svoj kapacitet do neverovatnih 5X. ACE je aplikacija koju je dizajnirao Apacer i ona omogućava najefikasnije rešenje za skladištenje datoteka i zaštitu lozinkom. Da bi omogućio svim korisnicima da uživaju u prednosti pet puta većeg kapaciteta, ACE će biti dostupan za celu seriju Apacerovih Handy Steno proizvoda.

Leave a Reply