Hardware

Apacerova nova platforma za pretragu sa i-Frame interfejsom

Ekskluzivna platforma za pretraživanje brend-specifičnih memorijskih modula omogućava Apacerovim korisnicima udobniju kupovinu nego ikada pre. Posle predstavljanja svog novog sistema za pretragu i naručivanje, Apacer je predstavio i program za pretragu brend-specifičnih memorijskih modula koji je zasnovan na i-Frame (inline Frame) interfejsu – ekskluzivno za svoje korisnike u prodajnom kanalu.

Aktiviranje ovog programa podiže udobnost online shopping-a na sasvim novi nivo, omogućavajući korisnicima koji kupuju na Apacer-ovom sajtu da izvrše trenutnu pretragu za modelom brend-specifičnog memorijskog modula i njegovom cenom. Na ovaj način, online kupovina postaje mnogo brža, lakša i efikasnija. Platforma za pretraživanje bazirana na i-Frame interfejsu je plug-in (dodatak) program koji može da se umetne u web sajtove Apacerovih korisnika u prodajnom kanalu.

Korisnicima je obezbeđen lak pristup suštinskim informacijama o željenom proizvodu. Podešavanjem uslova za pretragu u programu, korisnik može lako da pronađe brend-specifičan memorijski modul koji je kompatibilan i ispunjava njegove zahteve. Pretraživanje uključuje broj komponente, kapacitet, specifikacije i sliku proizvoda. Korisnici ne samo da mogu mudrije da kupuju, nego mogu da integrišu i-Frame program u funkciju shopping cart na websajtovima Apacerovih korisnika u prodajnom kanalu pa detalji kupovine mogu da budu zabeleženi za dalje praćenje.

Ova platforma za pretraživanje bazirana na i-Frame interfesju podržava čak jedanaest jezika uključujući: Engleski, Ruski, Italijanski, Holandski, Nemački, Španski, Grčki, Francuski, Arapski, Srpski i Tradicionalni Kineski jezik. Korisnici jednostavno mogu da podese jezik na osnovu sopstvenih potreba. Osim višejezične podrške, ova platforma za pretraživanje bazirana na i-Frame interfejsu takođe omogućava podešavanje kursa valuta kako bi se pratile promene. Jednom kada se kurs promeni, svi korisnici u prodajnom kanalu mogu online da prilagode odgovarajuća podešavanja u svakom trenutku.

Apacerova i-Frame bazirana platforma za pretraživanje je zvanično puštena u rad. Svi Apacerovi korisnici u prodajnom kanalu su dobrodošli da se jave svom lokalnom Apacer pedstavniku (sales representative) radi zahteva za instalacijom.

Leave a Reply