Hardware

Apple Premium Reseller prodavnica iStyle ponovno otvara svoja vrata 1. avgusta

iStyle Apple Premium Reseller će u sredu, 1. avgusta, otvoriti renoviranu prodavnicu koja se nalazi na drugom spratu Ušće Shopping Centra. iStyle prodavnica sada ima 140 m2, što je skoro duplo više nego ranije, a uređena je prema Appleovim nacrtima napravljenim u skladu sa najnovijim dizajnom Apple Premium Reseller prodavnica u celom svetu. Nova iStyle prodavnica nastaviće da nudi najveći izbor Apple proizvoda i dodatneopreme, uključujući stručne savete obučenih prodavaca, uz svu podršku koja može zatrebati korisnicima Apple uređaja.

Posebnu pogodnost povodom svečanog otvaranja predstavljaće 10% popusta na sve Apple proizvode za sve posetioce koji se na dan otvaranja odluče na kupovinu nekog od Apple proizvoda i dodatne opreme. Na raspolaganju je kompletan asortiman Mac računara, uključujući desktop i prenosne računare, monitore, dodatke i sve modele iPod digitalnih playera i propratne iPod opreme, kao i najveći izbor periferija, torbica, zvučnika i još mnogo drugih dodataka za Apple proizvode.

U iStyle prodavnici posetioce očekuje potpun Apple doživljaj u prijateljskom okruženju. Korisnici se u bilo kom trenutku za podršku mogu obratiti stručnom i ljubaznom osoblju. U sklopu iStyle-a nalazi se ovlašćeni Apple servis sa sertifikovanim tehničarima koji korisnicima stoje na raspolaganju svakog radnog dana. Pored proizvioda i podrške, iStyle organizuje besplatne redovne prezentacije i radionice na temu savladavanja osnova rada na Mac računaru, kao i mnoge druge radionice koje pomažu korisnicima da se upoznaju sa mnogobrojnim mogućnostima svojih Apple uređaja.

Leave a Reply