Hardware

Apple Time Capsula

Sladištenje i bezbednost podataka su teme aktuelne 24 sata, 7 dana u nedelji i uvek sa sobom povlače dva pitanja: kako obezbediti još veći prostor za čuvanje informacija i kako iste maksimalno zaštiti? Odgovor možete pronaći u samo jednom proizvodu koji se zove Time Capsula.

Time Capsula je Apple-ov revolucionarni proizvod koji objedinjuje nekoliko funkcija: smeštaj podataka, njihov bežični transfer i maksimalnu zaštitu. Napravljena je od vrhunske tvrde plastike i trenutno je dostupna u kapacitetima od 2 i 3TB.

Suština je zapravo krajnje jednostavna: spojeni su diskovi velikih kapaciteta sa Air Port Express adapterom i velikim brojem izlaza čime je ostvarena puna funkcionalnost i maksimalan komfor u radu. Sada potpuno slobodno možete da se krećete u svom stanu potpuno sigurni da u svakom trenutnu bežično možete pristupiti svojim podacima i da če isti biti maksimalno zaštićeni od pogleda uljeza.

Iza svega se krije magičan softver nazvan Vremenska mašina koji u osnovi i obezbeđuje da svaki potez koji napravite na svom računaru bude trenutno bekapovan. Zapravo to vi definište, a na raspolaganju vam stoje razne mogućnosti: od trenutnog, preko periodičnog do manuelnog bekapa – samo treba da izaberete koja vam opcija najviše odgovara.

Takođe jako je bitno napomenuti da nemate nikakvih trzavice oko montaže, kao i da je ponuđena maksimalna kompatibilnost kako sa svim aktuelnim Mac platformama, tako i sa poslednjim verzijama Win okruženja. Napokon možete uživati u mirnom i sigurnom bekapu podataka.

Leave a Reply