Hardware

ASBIS dobio ekskluzivno pravo distribucije Cygnett proizvoda

ASBISc Enterprises Plc. (WSE: ASBIS), vodeći IT distributer na tržištu Europe, Bliskog Istoka i Afrike , objavio je partnerstvo sa Cygnett kompanijom koja važi za jednu od najvećih proizvođača Apple opreme.
Ekskluzivni ugovor o distribuciji potpisan je između dve kompanije i pokriva svih 28 zemalja u kojima ASBIS posluje, većinom na području EMEA regije. Prva pošiljka Cygnett proizvoda isporučena je već u decembru 2011

Ovo će partnerstvo, zahvaljujući širokoj distributivnoj mreži kompanije ASBIS, zasigurno ispuniti sva očekivanja kada je reč o tražnji inovativne digitalne opreme. Cygnett portfolio uključuje opremu za iPhone, ipad, Android smart phone i tablet računare, prenosive zvučnike, slušalice napajanja i torbe.

“Vrlo smo zadovoljni zbog saradnje sa australijskim brendom broj jedan kada je reč o tržištu digitalne opreme” – izjavio je Lefkios Theodosiou, Business Developmenent Manager. “Ova saradnja će, zahvaljujući svežem i modernom dizajnu, proširiti našu ponudu inovativnih i funkcionalnih proizvoda. Ovo je logičan korak napred, s obzirom da je ASBIS Apple Value Added Distributor (VAD) u više od 10 zemalja. Cygnett može računati na ASBIS-ovu pouzdanost, stručnost i profesionalnost.”

Leave a Reply