Hardware

ASBIS na prvom sajmu potrošačke elektronike i kućnih aparata u Beogradu

ASBIS je učestvovao na prvom sajmu potrošačke elektronike i kućnih aparata u Beogradu pod nazivom CE&HA Fair (Consumer Electronics & Home Appliances Fair) održanom na Beogradskom sajmu od 30. septembra do 2. oktobra 2011. godine.

Na CE&HA sajmu posetioci su imali priliku da vide najnovije proizvode najpoznatijih svetskih proizvođača kompjutera i prateće opreme kao i mnoge druge proizvode koji spadaju u savremenu tehnologiju.

Kao pojedinačni izlagači pojavili su se Prestigio, Canyon i Belkin, a posetiocima je omogućeno da se upoznaju sa najnovijim proizvodima iz ovih prodajnih programa, ali i da saznaju više o proizvodima koji će se tek pojaviti na našem tržištu. Posetiocima su iz Prestigio programa predstavljene kolekcije Tablet računara, eBook čitača, proizvode za čuvanje i smeštaj podataka i dodatnu opremu. Canyon je premijerno prikazao X ray liniju proizvoda ali i nedavno lansirane linije: Rising Sun i Stripes. Na Belkin standu posetioci su mogli da pogledaju asortiman proizvoda za jednostavno umrežavanje, dodatke za mobilne uređaje, kao što su iPod®, iPhone™, laptopove, kao i naponske zaštite.

Leave a Reply