Hardware

ASBIS počinje distribuciju OCZ Solid State uređaja

ASBISc Enterprises Plc., jedan vodećih distributera IT proizvoda u EMEA regionu, Srednjem Istoku i Africi, i OCZ Technology Group, Inc., lider u projektovanju, proizvodnji i distribuciji visoko-performansnih i pouzdanih Solid-State uređaja (SSD) i vrhunskih kompjuterskih komponenti, danas je objavio da je potpisan ugovor sa kompanijom ASBIS o distribuciji OCZ Solid State uređaja za EMEA region. Ovo partnerstvo će pomoći da se zadovolji tražnja za SSD uređajima preko široke distributivne mreže kompanije ASBIS.

OCZ prodajni program SSD uređaja uključuje SSD za visoko-performansne radne stanice, sagrađene na SandForce kontroleru sa jedinstvenim dizajnom, kao što su Agility 3, Vertex 3 i SSD sa PCI-Express interfejsom – RevoDrive 3. Postoje i uređaji namenjeni širokom krugu potrošača i notebook korisnicima, kao što su Solid 3, Onyx ili Nocti. Pored toga, OCZ obraća pažnju i na korporativne klijente nudeći proizvode kao što su IBIS serije sa HSDL ili uređaje sa PCI-Express.

Nedavno je OCZ razvio RevoDrive Hybrid, koji kombinuje brzinu SSD sa kapaciteto konvencionalnih uređaja za skladištenje, i OCZ Synapse – za značajno poboljšanje performansi sistema.

“Da bi se unapredile i potpuno iskoristile prednosti EMEA tržišta, OCZ je odlučio da započne saradnju sa kompanijom ASBIS koja je tokom poslednje decenije prerasla u vodećeg distributera u Evropi, Srednjem Istokui i Africi. EMEA predstavlja ključno tržište za nas i mi smo ponosno što smo u mogućnosti da potišemo ugovor sa vodećim distributerom u Evropi i sa nestrpljenjem očekujemo polazak ovog voza”, rekao je Joost Van Leeuwen, Director of Marketing, OCZ Technology Group.

“Izuzetno se radujemo ovoj saradnji sa kompanijom OCZ Technology. Sa OCZ iskustvom u oblasti razvoja i marketinga vodećih SSD proizvoda, i širokom distributivnom kanalu kompanije ASBIS u EMEA regionu, uvereni samo u uspeh ovog odličnog brenda. ASBIS poseduje veliko iskustvo u distribuciji memorijskih proizvoda, kao i proizvoda za čuvanje i prenos podataka, tako da je logičan korak, koji će zadovoljiti potrebe oba tržišna segmenta upravo u saradnji sa OCZ-om. “, – Konstantin Smetanin, Product Line Manager u ASBISC Enterprises Plc.

Leave a Reply