evault__use
Hardware

ASBIS postao distributer EVault -a

EVault, Inc., Seagate company i ASBIS Enterprises PLC , eksperti u distribuciji IT tehnologije, objavljuju da se ASBIS pridružio EVault Partnerskom Programu i postao distributer EVault cloud – connected backup & recovery proizvoda i usluga širom regiona.

Distribucija u regionu Istočne Evrope obuhvata zemlje: Republiku Hrvatsku, Mađarsku, Rumuniju, Slovačku, Češku Republiku, Sloveniju, Belorusiju i Kipar. U regionu Bliskog Istoka , distribucija će uključiti Ujedinjene Arapske Emirate, takođe i Abu Dabi, Ajman, Dubai, Fudžejru, Ras al-Kaimah, Šardžu i Um al-Kuvajn.

evault__use

“Počastvovani smo što smo potpisali ovo strateško partnerstvo sa EVault – om, koje će osigurati da naš distibucioni kanal nastavi da snabdeva svoje kupce najkvalitetnijim proizvodima i isplativim rešenjima” rekao je Laurent Journoud, Izvršni Potpredsednik ASBISC Enterprises PLC. “EVault zaštita podataka nudi dokazan sistem čuvanja i zaštite podataka, koji zahteva sadašnje tržište.

EVault obezbeđuje sistem zaštite na ”on site”, cloud, i cloud – connected ili hibridno čuvanje podataka, pomažući preduzećima da zaštite podatke i pristupe svojim poslovnim fajlovima (podacima). EVault pomera industriju ka hibridnom modelu skladištenja, uz pomoć jedinstvenog, integrisanog ekosistema EVault softvera za skladištenje podataka, SaaS, upravljivih servisa i uređajima koji svojim kupcima obezbeđuju kontinuitet u radu u ”multi-site” poslu i okruženju. EVault ”backup & recovery” podataka, kao i druge usluge skladištenja su optimizovani tako da obavljaju svoju funkciju u distribuiranom okruženju; podržana sigurnom, pouzdanom ”cloud” infrastrukturom i obezbeđena najkvalitetnijim servisom usluge.

“Kako se tržište sve više globalizuje da bi profitiralo od geografsko – rasutog društva, Istočna Evropa i Bliski Istok postali su strateška mesta koja obezbeđuju posebnu prednost na globalnom nivou. Kompanijama koje se šire na ovim područjuma potrebno je da osiguraju da će njihov prenos podataka dobiti isti nivo sigurnosti i podrške koja je obezbeđena u drugim, ”pokrivenijim” oblastima.,” objasnio je Johan Pellicaan, Direktor i Potpredsednik EVault EMEA.

Leave a Reply