Hardware · PC računari

ASBIS proširuje distribuciju sa Corsair memorijama na Balkanu

ASBISc Enterprises Plc (ASBIS), vodeći distributer kompjuterskih komponenata u EMEA regionu, proširio je distributivni ugovor sa Corsair memorijama, jednim od lidera u dizajnu i proizvodnji high-speed memorijskih modula, uključenjem balkanskih zemalja Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Ovo proširenje upotpunjuje inicijalni ugovor kojim je ASBIS autorizovani distributer Corsair proizvoda u Ukrajini. ASBIS će takođe distribuirati kompletan asortiman Corsair proizvoda uključujući i DOMINATOR™ liniju performansnih memorija, kao i mainstream XMS,  ValueSelect i Server linije proizvoda na rastućim IT tržištima Srbije, Hrfatske i Slovenije.

Kao pionir u dizajnu  high-speed modula, Corsair snabdeva mnoge kompjuterske proizvođače. U oblasti high-density memorijskih rešenja, Corsair je uvek bio prvi proizvođač koji uspeva da postigne napredne zahteve Intel, Tyan I SuperMicro serverskih platformi.

Corsair takođe, blisko sarađuje sa drugim velikim proizvođačima platformi kako bi lansirali proizvode koji su 100% kompatabini sa najnovijim serverskim proizvodima. Kompanija je specijalizovana za zadovoljenje specijalne tražnje za mission-critical serverima i high-end radnim stanicama, kao i tražnje po pitanju performansi za ekstremne gamer-e i overclocker-e.

Corsair Dominator memory line

Corsair memorijski proizvodi iz linije DOMINATOR™ performansnih memorija kreirani su da zadovolje jedinstvene zahteve obziljnih entuzijasta. Ovu liniju karakteriše patent-pending Dual-path Heat Exchange (DHX) tehnologija što omogućuje da porodica DOMINATOR ostvaruje maksimalne performance uz minimalno zagrevanje, dok istovremeno obezbeđuje maskimalnu pouzdanost i stabilnost. DOMINATOR linija postavila je svetshe rekorde u pogledu performansi i osvojila brojne nagrade.

Corsair mainstream memorijska rešenja spadaju u  XMS porodicu. XMS linija uključuje XMS2 DHX, koju karakteriše inovativna DHX tehnologija u  mainstream segmentu; XMS Xpert, prvi modul sa real-time prikazom parametarskih podataka; XMS Pro serija, gaming memorija sa real-time LED indikatorima aktivnosti LED; XMS2, high-performance DDR2 moduli sa crnim raspršivačima toplote. XMS porodica uključuje i  DDR1 rešenja u XMS, raspoloživi sa crnim i platinum raspršivačima toplote.

Corsair Value Select memorija obezbeđuje kvalitetne i kompatibilne standarde i na cost-effective proizvodima za danas najpoularnije desktop i laptop proizvode. Value Select je raspoloživ u DDR1 i DDR2. Corsair nudi i veliki asortiman ultra pouzdanih serverskih memorija za mission-critical servere i  high-performance grupe.

Leave a Reply