Hardware · PC računari

ASBIS u svoj portfolio uvodi Western Digital

ASBISc Enterprises PLC, vodeći distributer hardverskih i softverskih komponenata u EMEA regionu, upotpunio je svoj prodajni program hard diskova potpisivanjem ugovora sa Western Digital-om(WD), jednim od pionira i lidera ovoj oblasti industrije.

U skladu sa uslovima potpisanog ugovora, ASBIS je ovlašćen za prodaju širokog WD proizvodnog asortimana uključujući hard diskove za desktop, prenosive računare, audio-video i poslovne aplikacije širom Evrope i CIS regiona putem distributivnih centara ASBIS kancelarija lociranih u 26 zemalja.

“Ovo strateško partnerstvo sa kompanijom ASBIS naglašava posvećenost Western Digital-a CIS regionu. Sada smo u mogućnosti da bolje servisiramo ova rastuća tržišta sa renomiranim partnerom koji će našim potrošačima ponuditi ne samo najbolje proizvode i tehnologiju već i najbolje moguće “end-to-end customer” iskustvo”, rekao je Peter Edinger WD potpredsednih za EMEA region.

“Uvereni smo da će naša saradnja sa Western Digital-om biti izuzetno korisna za vendora, za nas i naročito za krajnje korisnike ovih proizvoda u Evropi i CIS regionu ”, rekao je Laurent Journoud, izvršni VP za prodaju i marketing u ASBIS-u. “Nameravamo da ujedinimo naše tržišno znanje i proširimo bazu svojih korisniha uz ekspertizu drugog najvećeg proizvođača hard diskova kako bismo našim partnerima obezbedili dobro izbalansiran portfolio i potpunu podršku”

Leave a Reply