Hardware

ASUS osvojio 7 nagrada za inovacije na CES 2015

ASUS je osvojio sedam CES Innovation Nagrada za proizvode koji se izdvajaju dizajnom i projektovanjem na 2015 International CES® u Las Vegasu. ZenBook NX500 i ZenBook UX305 ultraprenosni laptop računari, Transformer Book T300 Chi 2-u-1 i ROG GR8 ultra-kompaktni gejming laptop su osvojili nagrade u kategoriji Computer Hardware and Components. Monitori zakrivljenog ekrana LX321 i LX341 osvojili su nagrade u kategoriji Peripherals, a ROG G20J kompaktni gejming desktop računar u kategoriji Gaming Hardware and Accessories.

Impresivan broj nagrada, naglašava posvećenost ASUS-a kreiranju neverovatnog iskustva na osnovu razvoja proizvoda, koji u svom središtu ima korisnika. Fokusirajući se na želje korisnika uz razumevanje njihovih potreba, ASUS donosi tehnologiju koja je lična sa krajnjim ciljem da korisnicima omogući lagan i radostan digitalni život.

CES Innovation Awards se dodeljuju godišnje od 1976. godine, u saradnji sa International CES u Las Vegasu. Ove nagrade spadaju u najprestižnije u svetu potrošačke elektronike. Nagrade se dodeljuju u 29 kategorija, a proizvode ocenjuju stručnjaci iz oblasti industrijskog dizajna, inženjeri i novinari.

 

Dobitnici 2015 CES Innovation nagrada

ASUS ROG GR8

ASUS Republic of Gamers (ROG) GR8 je ultra-kompaktni gejming desktop PC koji donosi neverovatne performanse u kompaktnom 2.5-litarskom kućištu. ROG GR8 je zasnovan na Intel Core i7 procesoru i NVIDIA GeForce GTX 750Ti grafičkoj karti, što omogućava Full HD igranje. Njegov termalno veoma efikasan dizajn, omogućava tih rad, lako proširenje i neverovatnu estetiku. ROG GR8 dolazi opremljen profesionalnim gejmerskim Gladius mišem i M801 mehaničkom tastaturom, koji upotpunjuju gejmerski komplet.

 

ASUS LX321

ASUS LX321 je elegantan LCD monitor, koji se perfektno uklapa u svako okruženje. Njegov zakrivljeni ekran omogućava neponovljivo iskustvo koje daje život filmovima i igrama. Zakrivljenost ekrana, doprinosi lakoći čitanja teksta na ekranu, čineći ASUS LX321 pogodnim i za svakodnevnu upotrebu.

ASUS LX341

ASUS LX 341 je predivno dizajniran LCD monitor koji spaja inovativni dizajn sa zakrivljenim ekaranom visoke rezolucije i visokokvalitetnim zvukom. Stalak monitora i dizajn bez okvira inspirisani su izgledom tečnog metala. WQHD IPS ekran rezolucije 3440 x 1440 i uglom vidljivosti od 178 stepeni daje predivnu oštru i živopisnu sliku, dok zvučnici sa ASUS SonicMaster tehnologijom daju bogat zvuk i predivan audio doživljaj.

Leave a Reply