Hardware

Asus G2SC – prenosnik za gejmere


ASUS G serija vrhunskih “gaming” prenosnih računara, zahvaljujući vodećim karakteristikama i tehnologiji, redefiniše pojam mobilne zabave i igranja, a sve to sa mnoštvom detalja koji čine jedinstven “gaming” stil ove serije.

G2SC vam ekskluzivno nudi mogućnost da uživate u najnovijim igrama, bilo kada, bilo gde i to u visokoj rezoluciji i potpunom komforu, kao da se radi o kakvom desktop računaru. Njegove specifikacije su zaista impresivne, počev od procesora, preko vrhunske 3D grafičke kartice i prostranog Serial ATA diska, sve do veoma brzog (8ms) 17-inčnog širokougaonog ekrana ultimativne rezolucije!
Osim toga, G2SC poseduje mali OLED ekran za prikaz sistemskih informacija i tokom igre, a preko aplikacije ASUS Direct Messenger!

Ugrađeni Hybrid TV Tuner omogućava vam da pratite TV program na notebooku, a radiće i u inostranstvu, tj. u zemljama gde se TV program emituje u digitalnom obliku (digital DVB-T), baš kao i tamo gde se koristi klasična analogna TV emisiona tehnologija.
G2SC poseduje DVD-RW uređaj nove generacije sa mogućnošću laserskog crtanja grafike na površini diska (Lightscribe tehnologija), a donosi donosi i video kameru rezolucije 1,3MP koja se takođe može koristiti za komunikaciju tokom igranja! Ova kamera zahvaljujući ASUS-ovom softveru može da se koristi i preko lokalne bežične mreže, tako da vam za video komunikaciju sa suigračima više nisu potrebne žice.

Da je reč o zaista posebnom gaming notebook računaru svedoči i poklopac sa oblogama od brušenog aluminijuma, lakiran tako da je otporan na standardne ogrebotine. Sa strane ekrana ugrađene su indikatori koji pokazuju koliko je igra u DirectX 10 režimu prikaza zapravo grafički intenzivna.
Odmorišta za dlan su obložena brušenim aluminijumom, od koga su napravljeni i tasteri touchpada.

Samo uz ASUS G2 seriju notebook računara dobija se jedinstveno dizajniran ranac i 1600-dpi optički miš (MX518) sa znakom Asus Gaming Series.

One thought on “Asus G2SC – prenosnik za gejmere

Leave a Reply