Hardware

ASUS i Fujifilm organizuju specijalnu promociju

U periodu od 13.02-15.02, kompanije ASUS i Fujifilm organizovaće specijalnu akciju povodom dana zaljubljenih u tržnom centru Ušće. Svi parovi koji posete ASUS point u periodu od 15-21h, dobiće besplatnu fotografiju postavljenu u ram prikladno dizajniran povodom dana zaljubljenih, kao i mogućnost da osvoje interesantne ASUS nagrade učestvovanjem u takmičenju na ASUS Srbija facebook strani http://www.facebook.com/asus.srbija

Kako bi fotografije bile što kvalitetnije, pobrinula se kompanija Fujifilm, jedna od vodećih kompanija u foto industriji, koja će pored veštog fotografa, obezbediti i opremu neophodnu za odličan kvalitet fotografije.
Ovim povodom, svi parovi imaće mogućnost da osvoje ASUS Eee PC 1015PEM u okviru takmičenja na ASUS Srbija facebook strani.

Sistem takmičenja je jednostavan, potrebno je da vašu fotografijuubacite unutar ASUS Srbija facebook strane i da osvojite što više lajkova. Preciznije informacije možete dobiti na ASUS point-u, koji se nalazi na drugom spratu tržnog centra Ušće, ili posetom na ASUS Srbija facebook strani.

Ukoliko se dvoumite za poklon za vašu voljenu osobu, ne morate da se brinete. Kao posebnu ponudu za zaljubljene parove, obe kompanije su odlučile da ponude svoje proizvode po specijalnim cenama.

Leave a Reply