Hardware · PC računari

ASUS lansira na tržište najbrže serije grafičkih kartica ENGTX295 i ENGTX285 na svetu

Uživajte u skoro 10% boljem učinku sa serijom ASUS ENGTX285 za izuzetnu grafiku u igricama

ASUS, jedan od vodećih proizvođača grafičkih rešenja vrhunskog kvaliteta u svetu, je danas predstavio najbrže dvojne i pojedinačne GPU grafičke kartice na svetu, koje sadrže poslednju generaciju NVIDIA GPU-GeForceTM GTX 295 i GeForceTM GTX 285 čipova; uz ASUS ENGTX295, ENGTX285 ULTIMATE, i ENGTX285 TOP grafičke kartice.

Sa izuzetnim 3DMark Vantage Extreme rezultatom podešavanja od 9126, ENGTX295 je lider I najbrža grafička kartica na svetu; dok ASUS ENGTX285 ULTIMATE i ENGTX285 TOP pojedinačno nude 10% i 5% poboljšanja igračkog iskustva u poređenju sa referentnim dizajniranim pločama. Uz to ASUS, u želji da pokaže svoju brigu za igrače, nudi i ASUS ENGTX295 i ENGTX285 serije grafičkih kartica u paketu sa posebnim kuponom za do $25 ili 10% popusta na ukupno 5 igara ili CUDATM aplikacije na NZONE veb stranici*.

Do 10% poboljšanja učinka

Performanse ENGTX285 ULTIMATE i ENGTX285 TOP sata jezgra, šejdera i memorije se pojedinačno povećavaju sa 648MHz na do 712MHz i 670MHz, sa 1476MHz na do 1620MHz i 1550MHz, i sa 2484MHz na do 2760MHz i 2600MHz. To stvara neverovatnih 10% poboljšanja GPU performansi za ENGTX285 ULTIMATE u poređenju sa bilo kojom drugom referentnom dizajniranom pločom.

Takva izuzetna poboljšanja učinka pomažu da se podigne rezultat ENGTX285 ULTIMATE i ENGTX285 TOP-ovog 3DMark Vantage Extreme Preset sa 6003 na 6607 i 6298-zaprepašćujućih 10% i 5% poboljšanja brzine u poređenju sa bilo kojom drugom referentnom dizajniranom pločom **. Sa takvim izuzetnim poboljšanjima performansi, spremite se da osetite nalet adrenalina dok budete igrali kao nikada pre – samo sa ASUS ENGTX285 ULTIMATE i ENGTX285 TOP!

Ekskluzivni ASUS GamerOSD za višestruku grafičku upotrebu

Serije ASUS ENGTX295 i ENGTX285 takođe idu u paketu sa ekskluzivnim ASUS GamerOSD koji oslobađa pravu moć ASUS’ VGA kartica. Ova zgodna karakteristika omogućava overklokovanje GPU sa displeja na ekranu tokom igranja igrice – što omogućava korisinicima poboljšanja u realnom vremenu, kada god su ona potrebna. GamerOSD takođe može korisnicima obezbediti opciju snimanja uživo akciju u igri ili jednostavnog emitovanja uživo preko Interneta.


SmartDoctor za najsnažniju mogućnost overklokovanja

ASUS-ovi igrači imaju još jednu svetsku premijeru sa ASUS-ovim SmartDoctor-om, uređajem za overklokovanje koji može da izmeni sat šejdera na GPU. Sa ovom aplikacijom, korisnici će moći da nezavisno overklokuju sat šejdera i sat mašine za zaprepašćujuće poboljšanje učinka, bez muke oko resetovanja ili ažuriranja svog BIOS-a.

Bonus kupon za sve igre u sezoni praznika

Da bi se za korisnike obezbedila dodatna vrednost igre, grafičke kartice serije ASUS ENGTX295 i ENGTX285 će sada sadržati i kupon ograničene serije. Ovaj kupon će im omogućiti da dobijeu do $25 u vrednosti ili 10% popusta na do 5 igrica ili CUDATM aplikacija na NZONE veb stranici. Sa preko 200 naziva igara kao što su Fallout 3, Far Cry 2 i Call of Duty: World at War, korisnici će se razmaziti izborom najboljih i najnovihih igara. Najnovije CUDA aplikacije kao što je Badaboom su takođe u ponudi na sajtu za korisnike zainteresovane da otkriju pravu snagu GPU jezgara njihovih grafičkih kartica, kao pomoć pri ubrzavanju najzahtevnijih grafičkih zadataka.

Govorite vizuelnim jezikom uz Graphics Plus

Grafičke kartice ASUS ENGTX295 i ENGTX285 serije su takođe opremljene i CUDATM tehnologijom-koja ne samo da obezbeđuje igračko iskustvo svetske klase već nudi i potpuno novi paket Graphics PlusTM poboljšanja. Korisnici mogu probati igračke efekte PhysXTM od kojih staje dah, Stereoscopic 3D, i obradu slike i zvuka brzinom munje, sve dodatno ubrzano od strane GPU.

Bez obzira na to da li korisnici uživaju u novim svetovima realističnog fizičkog kretanja i vrlo uništivim sredinama, stavljanjem naočara GeForce 3D VisionTM da bi se igralo u pravom Stereoscopic 3D, koji za nekoliko trenutaka prenosi HD spotove na njihove prenosive video plejere ili brzo obrađuje digitalne slike koristeći Adobe CS4, grafičke kartice serije ASUS ENGTX295 i ENGTX285 mogu sve obaviti uz učinak koji obara s nogu.

Leave a Reply