ASUS Turbo GTX970 gejmerska grafička kartica
Hardware

ASUS najavio ograničenu seriju 20th Anniversary Gold Edition GTX 980 kartice

ASUS danas proslavlja 20 godina proizvodnje najnagrađivanijih i inovativnih grafičkih karti izdavanjem posebne, ograničene serije 20th Anniversarz Gold Edition GTX 980 grafičke karte. Ova karta opremljena je najnovijim NVIDIA GeForce GTX 980 grafičkim procesorom (GPU) koji radi na taktu od 1431MHz u kombinaciji sa ekskluzivnim ASUS tehnologijama.

Ova pedantno izrađena kartica nastavlja ASUS duh pionirstva u razvoju najbržih, najinovativnijih grafičkih karti. Kao deo proslave dvadesetogodišnjice, ASUS je takođe izbacio i posebnu belu ediciju Turbo Series grafičkih karti opremljenih novim, modernim dizajnom hladnjaka sa Scalable Link Interface (SLI) konfiguracije.

ASUS Turbo GTX970 gejmerska grafička kartica

ASUS Turbo GTX970 gejmerska grafička kartica

ASUS ima bogatu istoriju prednjačenja u inovacijama koja je primenjena na novoj ekskluzivnoj 20th Anniversarz Gold Edition GTX 980 grafičkoj karti, kao što su Memory Defroster, DirectCU hlađenje, 0dB tehnologija ventilatora, Digi+ napajanje (VRM) sa Super Alloz Power komponentama i GPU Tweak monitoring sistema i tjuning alat. Zahvaljujući ovakvim inovacijama, ASUS se postavio kao lider u proizvodnji najbrđih, najhladnijih i najtiših kartica na svetskom trđištu.

Od 1996, ASUS je kreirao grafičke karte koje su obeležene mnogim inovacijama u poboljšanju gaming i overkloking iskustva, kao što su:

  • 1998: Postavljanje standarda u industriji, kreiranjem prve grafičke karte sa ventilatorom na hladnjaku za optimalno hlađenje i stabilnost u radu.
  • 2002: Postavljanje standarda u industriji, proizvodnjom prve grafičke karte na premium black štampanoj ploči.
  • 2007: Proizvodnja prve na svetu eksterne grafičke karte – XG Station – opremljene fizičkom kontrolom brzine procesora i ekranom za prikaz relevantnih podataka kao što su temperatura grafičkog procesora i brzina ventilatora.
  • 2008: Izlazak prve Republic of Gamers (ROG) grafičke karte, ROG Matrix EN9600/EN9800 GT, dizajnirane za lako overklokovanje i neverovatnu brzinu. ROG Matrix EN9600/9800 GT postavila je standarde za sve buduće ROG grafičke karte.
  • 2010: Postavljanje standarda u industriji kreiranjem prve grafičke karte sa direktnim kontaktom između grafičkog procesora i bakarnog heat-pipe sistema za hlađenje.
  • 2011: Postavljanje industrijskih standarda razvojem Super Alloy Power components, koje osiguravaju maksimalne performanse i životni vek. Super Alloz Power komponente se i danas koriste na svim ASUS grafičkim kartama.
  • 2013: Postavljanje industrijskih standarda prvom hibridno vazdušno/vodeno hlađenom grafičkom kartom, ROG Poseidon.
  • 2014: Postavljanje standarda u industriji, izbacivanjem na tržište Strix Gaming Series, unapređenjem DirectCU tehnologije i dodavanjem inovativne 0dB fan tehnologije koja gejmerima omogućava igranje u potpunoj tišini.

 

Ova posvećenost inovacijama, kvalitetu i performansama donela je ASUS-u visoku reputaciju kako među korisnicima tako i medijima. Gejmeri i napredni korisnici preferiraju ASUS grafičke karte zbog njihovih visokih performansi. ASUS je najnagrađivaniji i najprodavaniji brend grafičkih karti, kao i najpopularniji brend među korisnicima 3DMark® benčmark testova na osnovu ispitivanja sajta HWBot.1

Za više informacija, posetite ASUS graphics cards 20th Anniversary Campaign sajt:

http://www.asus.com/event/VGA/20THANNIVERSARY

Leave a Reply