Hardware · Notebook-Netbook

ASUS najbolje rangiran u istraživanju o kvalitetu i inovacijama koje je sproveo The Wall Street Journal

Izglasan kao druga sveukupno najcenjenija kompanija; označen kao kompanija koja je napravila revoluciju u globalnoj PC industriji sa Eee PC™

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS) proglašen je najboljom kompanijom po “visokokvalitetnim servisima i proizvodima, kao i inovacijama koje su odgovorile potrebama korisnika”* među 200 tajvanskih kompanija, i to od strane 2622 IT profesionalaca koji su učestvovali u istraživanju koje je sproveo The Wall Street Journal (WSJ) Asia. Istovremeno, ASUS je već drugu godinu rangiran kao druga najcenjenija tajvanska kompanija.

“Iako smo još uvek daleko od našeg cilja, nadamo se postajanju najcenjenijom i vodećom kompanijom nove digitalne ere”, kaže Jonney Shih, predsednik ASUS-a. “Način na koji vidimo da se ovo može postići jeste nastavljanje sa inovacijama. U toku prošle godine, na tržište smo izašli sa mnoštvom inovativnih proizvoda i ekskluzivnih tehnologija koje su pokazale odlučnost u našim namerama, poput ultra-tankog Eee PC™ Seashella, Eee PC™ T91MT multi-touch tableta i UL Serijes linije laptopova sa Turbo33 tehnologijom. Nastavićemo sa ovakvim inovacijama sve dok ne ostvarimo cilj.”

WSJ je istakao Eee PC™ kao primer ASUS-ovog istrajanja u ostvarivanju inovacija. Napisali su: “Eee PC je u nekim pogledima okrenuo inovacije u kompjuterskoj industriji naopačke. ASUS se fokusirao na pojednostavljivanje i smanjenje laptopa umesto razvijanja većih, bučnijih i energetski gladnijih mašina*, što je uvelo kategoriju netbukova i revolucionalizovalo globalnu PC industriju*”.

Leave a Reply