Hardware

ASUS najveći pobednik Taiwan Excellence Awards-a tri godine za redom

Eee PC™ S101 dobio najprestižniju Gold nagradu

ASUS se istakao kao najveći pobednik sedamnaestog Taiwan Excellence Awards događaja sa finalnim uspehom od čak 53 nagrade, čime je treću godinu uzastopno osvojio najviše nagrada od svih kompanija koje su učestvovale u izboru. Za izuzetan razvoj, dizajn, kvalitet i marketing koji je demonstriran kako u konceptu, tako i po izlasku na tržište, Eee PC™ S101 izabran je od strane međunarodnog žirija za prestižnu Gold nagradu, najprestižniju od svih nagrada ovog događaja. ASUS je takođe dobio i Silver nagradu za svoj ASUS U6V Bamboo laptop kao i ASUS P552W smart telefon. ASUS-ov uspeh na Tajvanu bio je jednak onom na svetskoj sceni, gde su japanski G-Mark i nemački iF i Red Dot Design Awards dodelili nagrade raznim ASUS-ovim proizvodima.

“Još od osnivanja, ASUS je ostao posvećen istraživanju i inovacijama kako bi korisnici imali rešenja za bogate i zanimljive digitalne živote”, kaže Tony Chen, jedan od vodećih menadžera ASUS-a. “Nastavićemo da održavamo duh inovacija, ne samo radi ispunjenja našeg cilja postajanja liderom nove digitalne ere, već i da bi poboljšali poziciju tajvanskih kompanija na svetskoj sceni. Želeli bi smo naročito da se zahvalimo našim korisnicima, iz svih sfera života i iz svih krajeva sveta. Vaša podrška je ono što nas pokreće u neumornom kretanju ka perfekciji”.

Eee PC™ S101: Moda u pokretu
Prilagođen osobama koje vode računa o modi i stil smatraju podjednakim faktorom uspeha kao i sadržaj. Eee PC™ S101 je zato specijalno dizajniran netbuk koji glatko spaja modu i funkcionalnost. Dostupan u tri divne boje – smeđoj, šampanj i grafit – i sa izuzetnim detaljima kao što su spojevi optočeni kristalima, Eee PC™ S101 će se savršeno uklopiti u svačiji stil. Čak i pored velikog 10.2-inčnog LCD ekrana sa LED osvetljenjem, Eee PC™ S101 teži tek 1 kg, dok je sa visinom od 1.8 cm tanji od mnogih modnih časopisa pa će lako naći mesto u gotovo svakoj tašni.

ASUS U6V Bamboo laptop: Inspirisan prirodom, dizajniran sa stilom
ASUS U6V Bamboo laptop intimna je proslava lepote bambusa i snage prirode. Sjajna upotreba zrelog Moso bambusa starog oko dve godine korisnicima daje dodir prepoznatljivosti i rezonance koja spaja moć i harmoniju prirode, otkrivene ASUS-ovim specijalnim proizvodnim postupkom. Ipak, Bamboo laptop više je od umetničkog dela. To je i savršeno delo tehnologije koje je testirano do krajnjih granica pod surovim uslovima Mount Everesta. ASUS U6V Bamboo zapanjujući je spoj drevnog i modernog, i savršena reprezentacija ASUS-ove brige i posvećenosti okruženju.

Leave a Reply