Hardware

ASUS Noutebook-ovi izlaze u punom izdanju sa visokom definicijom

ASUS je postavio pozornicu za prijem HD sadržaja velikim izborom proizvoda za ličnu upotrebu i za potrebe potrošača. U fokusu su ASUS 17” WUXGA widescreen notebook-ovi sa rezolucijom od 1920×1200 pixela, koji ispunjavaju stroge standarde kvaliteta i “visoke definicije” , pružajući neverovatno vizuelno i audio iskustvo na monitoru.

Notebook-ovi obeleženi sa original ASUS tagom na kome piše “Full HD 1080”, neće korisnicima pružiti samo širi vizuelni kvalitet nego i drastično poboljšati kvalitet slike i zvuka sveukupno.

Zadovoljstvo pune visoke definicije na Poslu

Izuzetno je koristan kada posao zahteva čuvanje detalja na slikama, kao u slučaju profesionalnih fotografija, režiranja filmova i editovanja slika, ASUS F7 pokazuje sve boje i nijanse u visokoj definiciji na velikom widescreen-u.

Zadovoljstvo pune visoke definicije kod Kuće

Uz ASUS multimedia notebook-ove, korisnicima gotovo da neće trebati dodatni DVD player i TV kod kuće. Koristite ASUS A7 notebook za uživanje u TV programima “live” uz visoku definiciju sa TV tjunerom. Ili povežite bilo koji HD izvor putem HDMI porta i dobićete sve podatke sa HD kvalitetno tokom transfera. Onda samo sve to pokrenite uz pomoć Dolby Home Theater-a kako biste dali audio aspektu ekstra “boost” realizma.

Za multimedijalnu upotrebu, ASUS M70 je pravi izbor. Opremljen HD-om za visoke audio i video performanse, ovaj notebook pruža oštar, jasan zvuk sa AIl Surround tehnologijom koristeći Altec Lansing Zvučnike i Dolby Home Theater. Rezultat ste Vi u centralnoj tački audio okruženja tako da ćete pomisliti da ste upravo tamo usred filma ili opere koju slušate!

Zadovoljstvo pune visoke definicije u Fantaziji

Za one koji znaju, gejming je realan koliko i život kada korisnici izaberu ASUS G70 i G2 notebook-ove. Prepuni diskretne grafike koja “pegla” 3D displeje, G2 notebook-ovi se prodaju sa bočnim displejima i svetlom koje pojačava grafiku i još više uvećava uzbudjenje.

Za ultimate gejmere, ne postoji ništa ni nalik ASUS-u G70. On podržava čuvanje podataka sa visokom definicijom, što znači da ova mašina snima kao ni jedna druga kada je u pitanju “reality” gejming – eksplozije, pokreti, udarci, rapid fire, punjenje municije (ammo reloads) i male dame u nevolji, svi postaju toliko živopisni, i vizuelnim i audio kvalitetom potpuno realni. I naravno sve ovo je podržano specijalnim osvetljenjem!

One thought on “ASUS Noutebook-ovi izlaze u punom izdanju sa visokom definicijom

Leave a Reply