Hardware · Notebook-Netbook

Asus predstavio novu seriju laptopova ASUS F50 i F70

Prvi tanki i laki 16” laptop na svetu i prvi 17.3” laptopovi na svetu dizajnirani za ličnu zabavu

Zabavne sa stilom –ASUS F50 i F70 serije laptopova kombinuju najmoderniji dizajn sa podjednako inovativnim multimedijalnim karakteristikama prilagođenim posebno za korisnike koji žele i audio vizuelnu zabavu visoke definicije i brojne sposobnosti obavljanja više zadataka u isto vreme u pokretu. Svaki laptop je suštinski trendi, sa Infusion stajlingom koji ga čini drugačijim od konvencionalnog dizajna laptopova.

F50GX predstavlja grafičku sposobnost u obliku grafičkog rešenja integrisanog u čipu, koje korisnicima daje grafičke performanse nalik na one koje poseduje grafička kartica. F70SL predstavlja 1TB prostora za čuvanje ogromnih količina podataka, što korisnicima omogućava da više rade u bilo kom trenutku na bilo kom mestu.

Funkcije usmerene ka korisniku uz izuzetan dizajn

Od LCD poklopca do ležišta za dlan, ASUS F50 i F70 serija laptopova je obučena u ASUS-ov Infusion stil nove generacije koji podseća na čuvenu Auroru Borealis (Severnu svetlost) Bezvremeni dizajn ne samo da izgleda neverovatno lepo već je i posebno otporan na površinske abrazije i zadržava svoju sjajnu površinu čak i nakon dugih perioda upotrebe.

ASUS F50 i F70 serija laptopova takođe standardno sadrži kvalitet zvuka visoke definicije i 16:9 puni displej visoke definicije za visok stepen kontrasta, jasnoću i zasićenost boja, što nudi korisnicima vizuelnu jasnoću i sjajne boje nalik na boje u najboljim sistemima za zabavu. HDMI port omogućava korisnicima da svoje laptopove povežu sa većim spoljnim LCD displejima ili drugim uređajima koji podržavaju HDMI da bi uživali u potpunom bioskopskom iskustvu i raznolikosti zabave. –

Novoprihvaćena “čokolada” tastatura nastavlja u istom funkcionalnom stilu, nudeći korisnicima konkavne tipke koji odgovaraju konturama prstiju korisnika i odličnu elastičnost tipki koja olakšava kucanje tokom dužeg perioda. Uži prostori između tipki nude zaštitu od prašine, dok data numerička tastatura pruža osećaj poznatog korisnicima koji su navikli na konvencionalne desktop tastature koje omogućavaju brzi unos brojeva.

ASUS F50 i F70 spektar laptopova takođe predstavlja ASUS Express Gate, koji omogućava korisnicima da brzo podignu sistem i daje im momentalan pristup ugrađenom operativnom sistemu zasnovanom na ikonicama koji pokreće aplikacije u uobičajenoj upotrebi kao što je Skype™, muzički plejer, e-mail klijent i Internet pretraživač.

Raznolika podešavanja za širok spektar korisnika

Prilagođena multimedijalnoj zabavi i raznolikoj upotrebi kompjutera u pokretu, serija laptopova ASUS F50 i F70 se proizvodi sa različitim konfiguracijama, koje nude korisnicima spektar podešavanja u skladu sa njihovom prvenstvenom upotrebom. Korisnici koji teže zabavi na velikom ekranu i čuvanju velike količine podataka više vole ASUS F70SL, prvi 17.3” laptop nas svetu sa 16:9 zlatnom proporcijom aspekata za bioskopsko gledanje i dvojnim hard diskom koji obezbeđuje do 1 TB prostora za skladištenje.

Oni koji više vole laganu pokretljivost će preferirati ASUS F50GX, koji je trenutno najtanji i najlakši 16” laptop na svetu koji postoji na tržištu, opremljen NVIDIA 9400M G čipom koji pruža diskretne performanse grafičke kartice ili zaprepašćujuće vizuelne performance F50Z, predstavljajući ATI grafiku.

Leave a Reply