Hardware

ASUS predstavlja Echelon Forest slušalice

Igračke slušalice sa neodijumskim magnetima prečnika 50m i šumskom kamuflažnom šarom su u potpunosti kompatibilne sa PC i Mac računarima kao i PS4 konzolom i mobilnim uređajima.

Kompanija ASUS danas predstavlja Echelon Forest, multi-platformske igračke slušalice sa neodijumskim magnetima prečnika 50mm i šumskom kamuflažnom šarom su u potpunosti kompatibilne sa PC i Mac računarima kao i  PlayStation® 4 konzolom i telefonima i tablet uređajima. One poseduju jastučiće za uši prečnika 100mm koji će obezbediti odlično naleganje i utišati ambijentalnu buku do 30dB. Echelon Forest igračke slušalice su novi proizvod u Echelon seriji kamuflažno dekorisanih igračkih periferija za FPS igrače.

ASUS Echelon Forest gaming headset_mic out-s

Svestrana kompatibilnost

Echelon Forest igračke slušalice su svestrane i kompatibilne sa PC i Mac računarima, kao i sa PlayStation 4 konzolom i mobilnim uređajima. Poseduju pozlaćeni 3.5mm konektor sa zasebnim zvučnim i mikrofonskim spliter kablom za povezivanje sa PC i Mac računarima, kao i produžni kabl koji će vam obezbediti ukupnu dužinu kabla od 2.5m. Kada je potrebno povezati ih na PS4 ili mobilne uređaje, Echelon Forest koristi kombinovani 3.5mm konektor za ulaz i izlaz. U ovom slučaju dužina kabla je 1.3m – idealno za korišćenje sa mobilnim uređajima.

Echelon Forest se isporučuje sa odgovarajućom kamuflažnom torbicom za zaštitu tokom transporta..

 

Snažan i imersivan zvuk

Echelon Forest igračke slušalice poseduju neodijumske magnete prečnika 50mm koji obezbeđuju snažan zvuk u svim igrama. One pružaju široku zvučnu sliku  optimizovanu za igranje, tako da igrači osećaju tutnjavu eksplozija i mogu da steknu pozicionu prednost kada čuju iz kog pravca stižu zvuci metaka ili neprijateljskih koraka. U multiplejer akciji, igrači mogu da daju jasne instrukcije saigračima zahvaljujući usmerenom mikrofonu sa redukcijom buke koji se izvlači kada je potrebno. Echelon Forest je idealan i za uživanje u zvuku svih vrsta muzičkih žanrova i isporučuje impresivan zvuk u filmovima ili kod gledanja  video zapisa na tabletu.

 

Savršena ergonomija za igrače

Echelon Forest su ergonomski dizajnirane za maratonske igračke sesije i testirane kako bi obezbedili optimalan pritisak na glavu. Jastučići za uši prečnika 100mm obezbeđuju dobro pozicioniranje i smanjuju spoljašnju buku za 30dB.

Echelon Forest sa maskirnom šarom će uskoro imati i svog pandana u modelu – Echelon Navy – igračkim slušalicama sa mornaričkom kamuflažnom šarom.

Leave a Reply