Hardware · Notebook-Netbook

ASUS R50 – mali i moćan ultra prenosiv PC

Budite u pokretu, budite u kontaktu i budite u prednosti uz R50

Performanse u pokretu dobijaju novo značenje uz ASUS R50. Težine 520 gr, sa 5.6” LCD ekranom i veličine pasoša, R50 je bezbedan i moćan mini notebook sa neprocenjivom fleksibilnošću i komunikacionim sposobnostima (kao što su WiFi i HSDPA 3.5G). R50 je prepun moćniih opcija, potpuno omogućavajući globalne komunikacije, putovanja i zabavu na bilo kom mestu u svetu. Uz ugrađeni vrhunski GPS uređaj, navigacija u realnom vremenu nikad nije bila lakša. Zajedno sa ASUS foto navigatorom, slike mogu biti dokumentovane dok putujete. Tako da gde god da se uputite, R50 pruža snagu, fleksibilnost i performanse koje ispunjavaju zahteve savremenog života i takmičenja na globalnom tržištu.

Kompaktna mobilnost

Oslobodite se stega i radite ili se zabavite bilo gde uz R50. Pružajući svu snagu i funkcionalnost notebook-a, ovaj mali snagator teži 520 gr i omogućava lak pristup internetu. Sa Sun Read ekranom osetljivim na dodir, oštre i čiste slike su zagarantovane bez obzira da li radite napolju pod sunčevim zracima ili u osvetljenoj kancelariji. Uz ugrađenu kameru, živa video komunikacija sa prijateljima i porodicom prestaje biti gnjavaža.

Navigacija u realnom vremenu

R50 omogućava avanturistima da slobodno rade i tumaraju u bilo kom okruženju, od gradskog haosa do dramatične pustinje i magičnih planina. Sve što vam je potrebno je da izvadite R50 iz džepa i postavite ga na komandnu tablu automobila da bi trenutno dobili uputstva kako da dođete do svog odredišta. Uz pomoć njegove snage i fleksibilnosti, možete raditi u “realnom vremenu” bilo gde. Beležite i delite svoja putovanja uz ASUS foto navigator uz pravljenje slika od 2Mp, auto fokus opcijom, snimljenom zajedno sa kompletnim podacima o lokaciji, pružajući vašim prijateljima lični utisak o vašem putovanju.

R50

Zabava u pokretu

Predahnite dok ste na putu uz R50 sistem zabave. Uz ugrađeni pokretni bioskop i opcioni TV prijemnik, možete gledati svoje omilljene TV programe i sa Microsoft MCE slušati najnovije zvuke i prepustiti se omiljenoj muzici. Široki ekran poboljšava vizuelno iskustvo, pružajući luksuz mobilne zabave na vašim putovanjima.

Sigurnost na vrhovima vaših prstiju
PKoristeći jedan od jedinstvenih oblika identifikacije ljudi, R50 štiti vaše podatke skenerom otiska prsta. Upotrebljava sofisticiranu tehnologiju upoređivanja šablona i čita direktno sa sloja kože prsta – čineći ga skoro nemogućim za probijanje. Sa takvom sigurnošću, možete biti sigurni u potpunu zaštitu, svo vreme.

R50 specifikacije

Intel® UMPC Menlow Platforma
– Intel® Silverthrone Procesor 1.33G
– Mobile Intel® Poulsbo čipset
– Intel® 3.5G WWAN mrežna konekcija /ili DVB-T
Microsoft® Vista Home Premium/ Business/Ultimate
5.6” WSVGA 1024*600 LED-ekran osetljiv na dodir sa pozadinskim svetlom
1.8” SSD 32GB
DDRII-400, od 1,024MB
802.11b/g, Bluetooth 2.0+EDR
Ugrađeni GPS
0.3MP+2MP Dual Kamera; 3 USB porta (Tastatura/Slave/STD); 1 x microSD slot
19.9 x 9.7 x 2.84 cm, 520g (baterijsko pakovanje od 2 ćelije)

Leave a Reply