Hardware

ASUS S1 mobilni LED projektor

Ultra-kompaktni, prenosivi projektor sa punjivom baterijom najbolji je u klasi projektora „kratkog dometa“ a poseduje i dugovečnu LED lampu.

ASUS je danas predstavio S1 mobilni LED projektor – ultra-prenosivi projektor čije dimenzije omogućavaju da ga spakujete u džep torbe. Pored toga, poseduje ugrađenu punjivu bateriju koja obezbeđuje do 3 sata rada a može se koristiti i za dopunjavanje mobilnih uređaja.

asus-s1

Ultra-prenosivi sa ugrađenom punjivom baterijom

Projektor je visok samo 3cm i težak 342g, te kao takav S1 je savršen izbor za poslovne ljude koji dosta putuju i potrebno im je da smanje prtljag.

S1 je fantastičan portabl projektor sa ugrađenom punjivom baterijom snage 22Wh koja obezbeđuje do 3 sata rada sa jednim punjenjem. Sa svojih 6,000mAh baterija omogućava da S1 funkcioniše i kao punjač za mobilne uređaje

Najbolji projektor „kratkog dometa“ u klasi

S1 projektuje sliku dijagonale 41 inč sa razdaljine od jednog metra što ga čini idealnim za prezentacije u skučenim prostorima.

Dalje, S1 poseduje LED lampu čija je snaga 200 lumena plus 100% NTSC široki spektar boja pa projektuje sjajnu, foto-realističnu sliku. Njegova ekološka LED lampa ima procenjeni radni vek od 30,000 radnih časova, što u prevodu znači uštedu na duži rok jer nema potrebe za čestim menjanjem lampe. Takođe, pošto koristi LED tehnologiju, ne morate da čekate dok se lampa zagreje i pokrene već se S1 brzo uključuje pa možete odmah početi vašu važnu prezentaciju.

Izvanredan zvuk i lako povezivanje

S1 projektor donosi zvuk fantastičnog kvalitet uz pomoć zvučnika poboljšanog ASUS SonicMaster tehnologijom. Zahvaljujući HDMI portu kompatibilan je laptopovima, medija plejerima i konzolama za igre. Uz sve to, poseduje i Mobile High-Definition Link (MHL) koji mu omogućava da projektuje sadržaje sa mobilnih uređaja kompatibilnih sa MHL tehnologijom* i da ih istovremeno puni.

* Za listu uređaja koji podržavaju MHL posetite internet stranicu: http://www.mhlconsortium.org/

Nagrada za dizajn

S1 mobilni LED projektor je savršeno rešenje za mobilne prezentacije i pregled  raznih sadržaja. Spakovan je u elegantno aluminijumsko kućište išarano koncentričnim krugovima, inspirisano ASUS Zen dizajnom. U prethodnom periodu, S1 je dobio više priznanja: 2014 CES Innovations Award i 2014 iF Product Design Award.

DOSTUPNOST&CENA

ASUS S1 mobilni LED projektor je dostupan na Tajvanu, Azija Pacifiku, Evropskom i Američkom tržištu. Početna cena je US$319 i varira u zavisnosti od regije. Za više informacija pozovite vaše lokalno ASUS predstavništvo.

Leave a Reply