Hardware · PC računari

Asus Striker II NSE

Ultimativna gaming platforma za igrače koji ne znaju za kompromis a naklonjeni su Nvidia rešenjima u kombinaciji sa najnovijim četvorojezgarnim Intel procesorom.
Ploča pripada R.O.G. seriji i donosi najbolje što 3 velike kompanije imaju da ponude (Asus, Intel, NVIDIA).

3-way SLI podrška uz ekstremni sistem za hlađenje, spreman za priključenje vodene pumpe, garancija su visokih performansi pri overclockingu. CPU Level Up sistem brzog softverskog apgrejda procesora bez rizika samo je jedna od brojnih opcija koje su implementirane na Striker II NSE ploči. Pravi novitet je filtriranje napona DDR3 memorije u dve faze.

Voltiminder LED je sistem signalizacije prenapona procesora, severnog mosta i memorije. COP EX je sistem za bezbedno povećanje napona čipseta, bez straha od mogućeg pregrevanja. EL I/O je rešenje za diskretno osvetljenje konektora na poleđini računara. Loadline Calibration je opcija koja garantuje stabilniji napon pri overklokingu procesora, čineći da opterećenje bude stabilno. SupremeFX II audio kartica garantuje viši nivo kvaliteta zvuka. LCD Poster je mali LCD ekran koji prikazuje POST poruke BIOS-a pri inicijalizaciji, odnosno butovanju sistema.

Striker II NSE podržava sistem za uštedu energije ASUS EPU sa zasebnim čipom za kontrolu potrošnje struje. Zarad višeg stepena stabilnosti, ploča primenjuje samo čvrste kondenzatore (polimerske), kao i robustno rešenje za (vodeno ili vazdušno) hlađenje čipseta.

U skladu sa orijentacijom na gejmere, ploča podržava brojne sisteme za optimizovanje performansi. Cena ove matične ploče je 268.90 € a može se nabaviti kod Direct Linka.

Leave a Reply