Hardware

ASUS U2E opremljen je solid state diskom kapaciteta 32GB

Kompanija ASUS, vodeći proizviđač prenosnih računara i računarske opreme danas je predstavila novu verziju svog prenosnika koji se pored ekrana dijagonale 11 inča i težinom od svega 1 Kg od sada može pohvaliti i solid state diskom (SSD) kapaciteta 32 GB. Primenom ove tehnologije ASUS U2E sada postaje daleko brži, otporniji na udarce i pouzdaniji.

Pored toga, inženjeri kompanije ASUS potrduili su se da ovaj model učine što efikasnijim u pogledu potrošnje električne energije, pa je između ostalog kod ovog modela pored SSD memorije primenjeno i LED osvetljenje ekrana.

http://img179.imageshack.us/img179/5267/asusu2wt9sd5.jpg

Luksuz i praktičnost u jednom pakovanju

Prenosni računar U2 predstavlja luksuzni dodatak vašem specifičnom načinu života, u pitanju je praktičan i višestran uređaj. Kompletan dizajn izuzetno je dopadljiv a posebna pažnja pri dizajniranju posvećena je svakom aspektu računara, od ekrana i tastature koji se savršeno uklapaju preko ispolirane šarke, pa to ručno poliranog okvira ekrana izrađenog od ne rđajućeg čelika.

Video konferencijska veza i tehnologija prepoznavanja lika – ASUS Smart Logon

Web kamera visoke rezolucije predstavlja jedan od modela sa najmanjim sočivom raspoloživim na tržištu danas, a besprekorno je integrisana u okrvir LCD ekrana modela U2. Kako bi pristup vašem računaru bio što bezbedniji ali istovremeno što brži i jednostavniji, ovaj računar opremljen je ekskluzivnom ASUS SmartLogon aplikacijom koja vrši inteligentno prepoznavanje lika vlasnika računara.

Leave a Reply