Hardware · Notebook-Netbook

Asus U3Sg

Ekskluzivni model sa 13,3-inčnim ekranom iz serije Superior Mobility, sa klavir-crnim finišom i kožnim odmorištem za ručne zglobove.

Asus U3Sg je kompaktan notebook prenosni računar sa naglašenim menadžerskim stilom i svim najtraženijim poslovnim mogućnostima. Oslonci za dlanove su obloženi finom kožom, poklopac ima strukturu od ugljeničnih vlakana sa sjajnim finišom u crnom “klavir-laku”, dok je ostatak kućišta izrađen od legure magnezijuma i aluminijuma.

Ovo je prvi ASUS-ov prenosni računar sa Power Saving prekidačem koji prebacuje grafički prikaz na integrisanu Intel grafiku koja troši manje struje, odnosno na diskretnu NVIDIA grafiku kada se želi maksimum performansi. Uz malo angažovanja, samo zahvaljujući ovoj mogućnosti možete produžiti autonomiju baterije, odnosno uštedeti do 50% struje.
Crni lak na površini notebooka ne samo da donosi duh automobilizma i šarm klasike, već predstavlja i odličnu zaštitu od ogrebotina. Najfinija koža koja je u kontaktu sa korisnikom, predstavlja još jedan faktor privlačnosti, ergonomičnosti i sofisticiranosti modela U3E. Isto bi se moglo reći i za fino teksturisanu površinu pločice za upravljanje (touchpad) koja je savršeno ravnih ivica i u sredini ima RF senzor za skeniranje otiska prsta. O računarskim aspektima ovog modela ne treba da brinete, jer su sve specifikacije na očekivano visokom nivou, čak iznad proseka za 13,3-inčne modele (nV grafika). Uz notebook se na poklon dobija torba, futrola i optički miš.

Cena ovog notebooka je 1352 evra bey PDV-a, a može se nabaviti u Direct Linku.

Leave a Reply